Fungerer kaloriunderskudd?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer kaloriunderskudd?
Fungerer kaloriunderskudd?
Anonim

Et kaloriunderskudd på 500 kalorier per dag er effektivt for sunt og bærekraftig vekttap. Eliminering av sukkerholdige drikker, inntak av for det meste minim alt bearbeidet mat som frukt og grønnsaker, og inntak av hjemmelagde måltider kan hjelpe deg med å nå et kaloriunderskudd uten å telle kalorier.

Er det mulig å ikke gå ned i vekt på et kaloriunderskudd?

Det er ingen måte du ikke har et kaloriunderskudd. Likevel går du ikke ned i vekt, og i noen tilfeller kan du faktisk gå opp i vekt. Hva i helvete skjer?

Hvor mye av et kaloriunderskudd bør jeg ha?

Hva bør kaloriunderskuddet ditt være? En god tommelfingerregel for sunt vekttap er et underskudd på ca. 500 kalorier per dag. Det burde sette deg på kurs for å gå ned omtrent 1 pund per uke. Dette er basert på et utgangspunkt på minst 1 200 til 1 500 kalorier om dagen for kvinner og 1 500 til 1 800 kalorier om dagen for menn.

Hvor raskt virker kaloriunderskudd?

Du må opprette en negativ kaloribalanse for å gå ned i vekt. Omfanget av dette kaloriunderskuddet påvirker hvor raskt du går ned i vekt. For eksempel vil inntak av 500 færre kalorier per dag i 8 weeks sannsynligvis føre til større vekttap enn å spise 200 færre kalorier per dag.

Er det bra å være under kaloriunderskuddet?

Det er viktig å ha et kaloriunderskudd for å gå ned i vekt. Dette innebærer at kroppen forbrenner flere kalorierenn den får fra kosten. Trening er en effektiv måte å forbrenne kalorier på. Men for å oppleve betydelig vekttap, må en person kombinere trening med å innta færre kalorier.

Anbefalt: