Hvorfor er en s trap dårlig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er en s trap dårlig?
Hvorfor er en s trap dårlig?
Anonim

«S»-fellen er forbudt i henhold til Uniform Plumbing Code i hele USA. Dette er fordi "S"-fellen vil suge vann ut fra fellen som vil ende opp med å slippe ut metangasser (kloakk) inn i hjemmet.

Hvorfor er ikke S-feller tillatt?

Tilbake til "S"-feller - Grunnen til at "S"-feller ikke er tillatt er fordi de har potensial til å suge, eller "hevert", vann ut av fellen når vannet renner ned i avløpet. … Tro det eller ei, nok vann til å bryte vannforseglingen ved fellen og la kloakkgasser komme inn i huset.

Hvor ille er S-feller?

Det er imidlertid en feil med S-fellen som gjør at den ikke fungerer som den skal. S-fellen har potensial til å sifonere, noe som betyr at fellen mister vannet som skaper tetningen som hindrer skadelige gasser i å komme inn i hjemmet ditt. Feilen kan føre til en potensielt skadelig reserve av gasser inn i hjemmet ditt.

Hvorfor er P-feller bedre enn S-feller?

En riktig installert "P"-felle vil alltid opprettholde en vannforsegling. Hvis du har en "S"-felleavløp og du merker lukt i rommet, kan du renne vannet sakte i en kort stund for å fylle "S"-fellen for å opprettholde en vanntetting slik at kloakkgassene ikke lenger kan unnslippe hjemmet.

Er S-trap bedre enn P-trap?

P-feller anses generelt av de fleste for å være mer effektive og konsekvente i vedlikehold av vannlås sammenlignet med S-feller. Designet deresgjør dem mindre sårbare for å tørke ut og miste forsegling: en riktig installert P-felle vil aldri miste vannforseglingen.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilke asparges å kjøpe?
Les mer

Hvilke asparges å kjøpe?

Asparges som er over sin beste alder, lukter fort. Stilkene skal være fyldige og faste, og tuppene skal være tett lukket. Fargen kan være grønn, lilla eller hvit, avhengig av sorten. Pass på at fargen ikke er falmet. Hva er den beste aspargesen å spise?

Er svart baderomsinnredning lett å rengjøre?
Les mer

Er svart baderomsinnredning lett å rengjøre?

Vedlikehold av svarte armaturer Mange bekymrer seg for at svarte armaturer raskt vil bli matte, riper eller en utfordring å vedlikeholde. Heldigvis er dette ikke tilfelle i det hele tatt. Sorte armaturer er familievennlige og enkle å rengjøre.

Hvor er nadeem akhtar saifi?
Les mer

Hvor er nadeem akhtar saifi?

Nadeem bor i London siden 1997. Hva skjedde Nadeem Saifi? Death of Shravan Den 22. april 2021 døde Shravan av covid-19 etter å ha blitt innlagt dager før i kritisk tilstand på Hinduja Hospital. Er Shravan Rathod relatert til Roop KUTH Rathod?