Hvorfor er smidde innvendige deler bedre?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er smidde innvendige deler bedre?
Hvorfor er smidde innvendige deler bedre?
Anonim

Hovedegenskapen som gjør at smidde stempler utmerker seg i høyytelsesapplikasjoner er styrke og holdbarhet. Det høye silisiuminnholdet i støpte stempler gjør dem sprø sammenlignet med smidde stempler. Silisium gir metallet smøreevne og blandes inn i legeringen for å begrense varmeutvidelsen.

Hvor mye HP kan legge til smidde innvendige deler?

Stockstøpte stempler vil begrense deg til 5800rpm, men støpte stempler vil holde mer enn 500hk. Det er bra til 7000 for smidde stempler. Alt avhenger av målene dine og hva du må gjøre.

Trenger jeg virkelig smidde stempler?

Smidde stempler skal ALLTID brukes i nitrøse applikasjoner, superladede applikasjoner, seriøse gateytelsesapplikasjoner, og racingapplikasjoner. … Bare husk at jo lettere stempelet er, jo mindre kinetisk energi og stress blir påført stanghetten.

Er smidde stempler de sterkeste?

Smidde stempler er de sterkeste på markedet. Produksjonsprosessen er forskjellig fra et støpt stempel, fordi aluminiumet ikke er smeltet som et støpt stempel. I stedet presses en varm aluminiumsblokk inn i den enkle formen.

Trenger jeg smidde innvendige deler til en superlader?

Vurder å tegne motoren hvis den skal kjøres hardt eller under belastning (dvs. tauing). Smidde stempler anbefales. De har økt styrke og evne til å tåle høyere temperaturer.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.