Når er alternative innvendige vinkler kongruente?

Innholdsfortegnelse:

Når er alternative innvendige vinkler kongruente?
Når er alternative innvendige vinkler kongruente?
Anonim

The Alternate Interior Angles Theorem sier at når to parallelle linjer kuttes av en tverrgående, er de resulterende alternative indre vinklene kongruente.

Er alternative innvendige vinkler alltid kongruente?

Det er bare ett annet par med alternative indre vinkler, og det er vinkel 3 og dens motsatte side mellom de parallelle linjene som er 5. Så alternative indre vinkler vil alltid være kongruente og alltid være på motsatte sider av denne tverrgående.

Hvordan beviser du at alternative ytre vinkler er kongruente?

Alternative ytre vinkler er kongruente hvis linjene krysset av tverrgående er parallelle. Hvis alternative ytre vinkler er kongruente, er linjene parallelle. Ved hvert kryss ligger de tilsvarende vinklene på samme sted.

Er alternative innvendige vinkler supplerende?

Ja alternative innvendige vinkler er supplerende.

Hva er eksempler på alternative innvendige vinkler?

Følger teoremet for alternative indre vinkler, hvis de to gatene er parallelle, og Maple Avenue anses å være tverrgående, så er x og 40° de alternative indre vinklene. Derfor er begge vinklene like. Derfor er x=40°. Hvert par av alternative innvendige vinkler er like.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hva betyr nevropatisk?
Les mer

Hva betyr nevropatisk?

: skade, sykdom eller dysfunksjon av en eller flere nerver, spesielt i det perifere nervesystemet, som typisk er preget av brennende eller skyende smerter, nummenhet, prikking eller muskelsvakhet eller atrofi, er ofte degenerativ, og er vanligvis forårsaket av skade, infeksjon, sykdom, narkotika, giftstoffer eller vitaminmangel … Hvordan føles nevropatisk smerte?

Hva er en god plagiatpoengsum på turnitin?
Les mer

Hva er en god plagiatpoengsum på turnitin?

Hvis du vil forsikre deg om at innholdet ditt ikke blir avvist på grunn av plagiering, bør du beholde turnitin-prosenten nesten 20% til 30%. Turnitin-poengsum på 20 % er ideell poengsum og er akseptabel nesten over alt. Hva er akseptabel prosentandel for Turnitin?

Hva betyr Pria-navnet?
Les mer

Hva betyr Pria-navnet?

Pria, Priya. Priya eller Pria (sanskrit: प्रिया Priyā kvinne, som betyr "kjære, elskede") er et vanlig fornavn i India og et fornavn som også brukes i Nepal, Bangladesh, Sri Lanka og Thailand. Er Priya et godt navn? Priya er et veldig populært fornavn i India, og kan også finnes i land som Nepal, Sri Lanka og Thailand.