Hvilke to kontinenter inneholder fossiler av mesosaurus?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke to kontinenter inneholder fossiler av mesosaurus?
Hvilke to kontinenter inneholder fossiler av mesosaurus?
Anonim

Remains of Mesosaurus, et ferskvannskrokodillelignende krypdyr som levde under tidlig perm (mellom 286 og 258 millioner år siden), finnes utelukkende i Sør-Afrika og Øst-Sør-Amerika.

Hvilke to kontinenter inneholder fossiler av Mesosaurus, et utdødd reptil og lignende regioner i Pangea?

Svar: Afrika og Sør-Amerika.

Hvilke to kontinenter inneholder fossiler av?

Sør-Amerika og Afrika inneholder fossiler av dyr som bare finnes på disse to kontinentene, med tilsvarende geografiske områder. Et av disse dyrene - et eldgammelt ferskvannskrypdyr ved navn Mesosaurus - kunne ikke ha krysset Atlanterhavet.

Hvordan beveget Mesosaurus seg?

Den drev sannsynligvis seg gjennom vannet med sine lange bakbein og fleksible hale. Kroppen var også fleksibel og kunne lett bevege seg sidelengs, men den hadde kraftig fortykkede ribber, noe som ville ha forhindret den i å vri kroppen. Mesosaurus hadde en liten hodeskalle med lange kjever.

Hvorfor finnes fossiler av arter som en gang levde sammen på forskjellige steder på jorden nå?

Hvorfor er fossiler av Mesosaurus atskilt med tusenvis av kilometer hav når arten en gang levde sammen? … De lærer at jordens overflate har endret seg dramatisk gjennom jordens historie, med kontinenter og havbassenger som endrer form og arrangement på grunn av bevegelsen til tektoniske plater.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;