Hvorfor er det dårlig å spore barnet ditt?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er det dårlig å spore barnet ditt?
Hvorfor er det dårlig å spore barnet ditt?
Anonim

En studie fra 2019 viser at overvåking av et barn kan undergrave følelsen av tillit og bånd. Faktisk kan det bli kontraproduktivt til det punktet å presse barnet videre mot opprør. Denne risikoen, vil jeg hevde, er kanskje langt mer alvorlig enn de som leder foreldre til å spore barna sine i utgangspunktet.

Hvorfor bør du ikke spore barna dine?

Å spore barnets oppholdssted er et enormt brudd på personvernet. Dessuten er det en som noen foreldre kan misbruke og bruke for å begrense barnets frihet. Denne følelsen av å bli overvåket hele tiden vil garantert ha en negativ innvirkning på unge mennesker.

Bør foreldre spore barnet sitt?

Hvorfor bør foreldre overvåke barna sine? Foreldre bør overvåke barna sine av mange grunner. Den viktigste grunnen er imidlertid for å forhindre at barnet ditt blir skadet. … Å overvåke deres samhandling med disse menneskene – så vel som deres egne venner – er avgjørende for å holde barnet ditt trygt.

Er sporing av barnet ditt ulovlig?

Det er generelt ikke lovlig å spore en voksen uten at de vet det eller uten samtykke. Men samtykke er ikke nødvendig for å gi tillatelse til voksne til å spore barnet sitt.

Bør du spore barnets posisjon?

En undersøkelse utført av Pew Research Center fant at selv om de fleste voksne ikke sporer 13- til 17-åringene sine, gjør hele 16 prosent av foreldrene det. … Stedssporing kan, utenspørsmål, skade forbindelsen mellom forelder og tenåring.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"