Vil bli vurdert?

Innholdsfortegnelse:

Vil bli vurdert?
Vil bli vurdert?
Anonim

: å tenke på (noe) før man tar en avgjørelse eller gjør seg en mening. Vi tar din erfaring med i betraktningen når vi bestemmer hvem som skal få jobben. Resultatene av studien bør tas i betraktning før medisinen forskrives til pasienter.

Er det under vurdering eller til vurdering?

Jeg vil si at "ta noe i betraktning" ikke eksisterer. Min foretrukne måte å si dette på er "ta noe i betraktning." «Under» fungerer også, men jeg foretrekker det i setninger som «ta noe under råd».

Hvordan bruker du hensyn i en setning?

Eksempler på 'i betraktning av' i en setning i betraktning av

  1. Det forventes en viss mengde fawning fra meg med tanke på heisen min hjem. …
  2. Hovedmannen til Royal Lambeth, `med tanke på Miss Lovells triste familieforhold", hadde gitt henne ytterligere permisjon.

Hva er eksempler på hensyn?

Alt av verdi lovet av den ene parten til den andre ved inngåelse av en kontrakt kan behandles som "vederlag": for eksempel hvis A signerer en kontrakt om å kjøpe en bil fra B for $5 000, A sitt vederlag er $5 000, og Bs vederlag er bilen.

Hva tas i betraktning?

: å tenke på (noe) før man tar en beslutning eller gjør seg en meningVi tar din erfaring i betraktning når vi bestemmer hvem som skal få jobben. Resultatene av studien bør tas i betraktning før medisinen forskrives til pasienter.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.