Hvor finner man gadflies?

Innholdsfortegnelse:

Hvor finner man gadflies?
Hvor finner man gadflies?
Anonim

De finnes over hele verden bortsett fra noen øyer og polarområdene (Hawaii, Grønland, Island). Både hestefluer og fluer (Oestridae) blir noen ganger referert til som gadflies.

Hvor bor hestefluer?

Utviklingssteder for hestefluer er ferskvanns- og s altvannsmyrer og bekker, fuktig skogsjord og til og med fuktig nedbrytende tre. Hunnene legger vanligvis eggmasser på våt jord eller vegetasjon som henger over vann. Larvene er aktive i fuktig eller vått organisk materiale og ligner på husfluemark.

Hvordan vet jeg om jeg har hestefluer?

Hestefluen er lett å identifisere ved den mørkegrå kroppen og de store grønnmetalliske øynene. Hestefluen kan også oppdages av de mørke svarte markeringene på de gjennomsiktige vingene. Hestefluer er veldig sterke flygere, vedvarende i å angripe husdyr og hester med et kraftig bitt.

Lever hestefluer i Australia?

Hestefluer tilhører familien Tabanidae. Det er omtrent 3 000 arter av hestefluer kjent over hele verden, 200 av som finnes i Australia.

Hvilke stater har hestefluer?

I det sammenhengende USA finnes den største konsentrasjonen av hestefluer i Florida. Florida gir ideelle forhold for disse fluene med det rike våtmarksarealet og regionale spenn med vannvegetasjon.

Anbefalt: