Hva er blomsteraldehyd?

Innholdsfortegnelse:

Hva er blomsteraldehyd?
Hva er blomsteraldehyd?
Anonim

Floral Aldehydes er en ikonisk sammensetning som blander en bukett med hvite blomsternoter med syntetiske molekyler som ble oppdaget for mer enn et århundre siden: aldehydene. I seg selv kan man finne at duften til aldehydene er ganske aggressiv.

Hva er en aldehydisk duft?

Et aromatisk aldehyd er definert som et amalgam som inneholder CHO-radikalet, for eksempel benzaldehyd, som har en luktprofil som minner om mandler. Generelt sett gir disse kjemiske forbindelsene et såpeaktig-voksaktig-sitron-floral preg til en parfymeformel.

Hvordan lukter en aldehyd?

De fleste aldehyder har sterke lukter, varierende i lukt, med de fleste av de lavere molekylvektene lukter ganske vondt (som råtne frukter), mens noen av de høyere molekylvektene aldehyder og aromatiske aldehyder lukter ganske behagelig, og brukes derfor i parfymeri.

Hvordan lukter blomstermusk?

Floral musk - The Parfume Society. Under blomstene, sensualiteten: underliggende elementer som rose, sjasmin, ylang ylang og lilje finner du myke, søte toner inkludert musk. Musk i seg selv kommer imidlertid i to typer: det er den "hvite musken" – rene toner, nesten klesvaskaktige – og den sexy musken som kommer hit.

Hva er en blomsternote?

Blomstertoner gir en naturlig følelse til en duft. De brukes ofte som topp- eller hjertenoter og kan blandes med andre noter for en mer dramatiskduft. Jasmin er en annen populær floral note med sin fruktige og hvite blomsterduft, mens ylang ylang gir et mer tropisk preg.

Anbefalt: