Har oppdrift og volum?

Innholdsfortegnelse:

Har oppdrift og volum?
Har oppdrift og volum?
Anonim

Vekten av den fortrengte væsken er direkte proporsjonal med volumet av den fortrengte væsken (hvis den omkringliggende væsken har jevn tetthet). … Således, blant fullstendig nedsenkede objekter med like masse, har objekter med større volum større oppdrift. Dette er også kjent som upthrust.

Avhenger oppdriften av volumet?

Men flytekraften er ikke avhengig av dybden. Det avhenger bare av volumet til den fortrengte væsken V f V_f VfV, startsubscript, f, end subscript, væskens tetthet ρ, og akselerasjonen på grunn av tyngdekraften g.

Hva er volum i oppdrift?

Hvis en gjenstand er helt nedsenket, er volumet av væsken som fortrenges lik volumet til gjenstanden. Oppdriftskraften på varmluftsballonger, dirigibles og andre gjenstander kan beregnes ved å anta at de er helt nedsenket i luft.

Hvordan finner du flytekraft med volum?

Generelt sett kan denne oppdriftskraften beregnes med ligningen Fb=Vs × D × g , der Fb er oppdriftskraften som virker på objektet, Vs er det neddykkede volumet til objektet, D er tettheten til væsken objektet er nedsenket i, og g er tyngdekraften.

Hvordan beregner du volum?

Mens den grunnleggende formelen for arealet til en rektangulær form er lengde × bredde, er den grunnleggende formelen for volum lengde × bredde ×høyde.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvem var hippie-jenta på brødrene?
Les mer

Hvem var hippie-jenta på brødrene?

I sin tidlige karriere som gjenganger på The Smothers Brothers Comedy Hour på slutten av 1960-tallet, portretterte French en litt avsidesliggende eller tullete hippie ved navn Goldie O'Keefe. Hvem var Goldie på The Smothers Brothers? Leigh French OversiktFrench ble fremtredende i segmentet "

Er nasjonale mål for virksomheten?
Les mer

Er nasjonale mål for virksomheten?

Nasjonale mål Hver virksomhet må ha mål om å oppfylle nasjonale mål og ambisjoner. Skape muligheter for inntektsgivende arbeid for mennesker. Gi like muligheter for alle mennesker. Produser og lever varer i samsvar med prioriteringer fastsatt i regjeringens planer og retningslinjer.

Hva er meningen med brut alt ærlig?
Les mer

Hva er meningen med brut alt ærlig?

Hvis noen uttrykker noe ubehagelig med brutal ærlighet eller åpenhet, uttrykker de det på en klar og nøyaktig måte, uten å forsøke å skjule dets ubehagelige. Er det OK å være brut alt ærlig? Å være brut alt ærlig med noen, og ha noen andre til å være brut alt ærlig mot deg, er det som oppmuntrer deg til å forbedre deg og vokse deg selv.