Hvilket volum hydrogen produseres?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket volum hydrogen produseres?
Hvilket volum hydrogen produseres?
Anonim

Dermed er det spesifikke volumet av hydrogengass 191,3 ft3/lb (11,9 m3/kg) ved 68 ºF (20 ºC) og 1 atm, og det spesifikke volumet av flytende hydrogen er 0,226 ft3/lb (0,014 m3/kg) ved –423 ºF (–253 ºC) og 1 atm.

Hva er volumet av hydrogen produsert ved 25 C og 101,3 kilopascal?

Hva er volumet av hydrogen som produseres ved 25°C og 101,3 kilopascal når 49,0 gram HCl reagerer med overflødig magnesium? Bruk det periodiske systemet og den ideelle gassressursen. A. 1,38 L.

Hvilket volum H2-gass produseres ved STP?

1mol ideell gass vil oppta 22,4L ved STP. H2 vil oppta 0,038mol×22,4L/mol=0,86L.

Hva er volumet av hydrogen i vann?

Når det gjelder hydrogen og oksygen, vil dette si at forholdet mellom volumer (1 liter oksygen: 2 liter hydrogen: 2 liter vann) er samme som forholdet mellom atomer og molekyler (1 atom oksygen: 2 atomer hydrogen: 2 molekyler vann).

Hva er volumet av hydrogen og oksygen i vann?

Med formelen er det klart at i ett vannmolekyl er det to hydrogenatomer og ett oksygenatom. Så volumforholdet mellom hydrogen og oksygen er 2:1.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.