Hvorfor bruker vi dekompilator?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor bruker vi dekompilator?
Hvorfor bruker vi dekompilator?
Anonim

En dekompilator kan være nyttig i noen tilfeller for følgende formål: Gjenoppretting av tapt kildekode for å arkivere eller vedlikeholde koden . Feilsøkingsprogrammer. … Interoperabilitet for å lette migrering av et program på tvers av plattformer.

Hva er formålet med en dekompilator?

En dekompiler er et dataprogram som tar en kjørbar fil som input, og forsøker å lage en kildefil på høyt nivå som kan rekompileres med suksess. Det er derfor det motsatte av en kompilator, som tar en kildefil og lager en kjørbar fil.

Hvordan dekompileren brukes etisk?

The Ethics of Decompilation

Dekompilering kan brukes av en rekke årsaker, inkludert: Gjenoppretting av tapt kildekode (ved et uhell eller via en misfornøyd ansatt), Migrering av applikasjoner til en ny maskinvareplattform, … Gjenoppretting av andres kildekode (for eksempel for å bestemme en algoritme).

Hva er meningen med dekompiler?

Å dekompilere er å konvertere kjørbar (klar til å kjøre) programkode (noen ganger k alt objektkode) til en form for programmeringsspråk på høyere nivå, slik at det kan lest av et menneske.

Hva er dekompileringskode?

Hva er dekompilering? Dekompilering er en type omvendt utvikling av programvare, nemlig å konvertere kjørbar, datamaskinlesbar kode (kjent som objektkode) til en menneskelesbar kode (og dermed gjenskape kildekoden gjennom enprogrammeringsspråk på høyere nivå).

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"