Hvordan lage toner?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage toner?
Hvordan lage toner?
Anonim

Prøv denne DIY-toneren:

  1. 1 ss. heksehassel.
  2. 1/2 ts. vitamin E olje, som kan være nyttig for akne arr.
  3. 3 dråper eteriske oljer av geranium, sypress eller lavendel.

Hvilke ingredienser vil du ha i en toner?

De beste toneringrediensene for fet hud er salisylsyre, heksehassel og alfa-hydroksysyrer (AHA). For tørr hud, velg tonere med glyserin eller hyaluronsyre, siden de kan gi fuktighet. Hvis du har rødhet eller sensitiv hud, kan bruk av en toner med aloe vera eller kamille gi en beroligende lindring.

Hva er en naturlig toner for ansiktet ditt?

For å balansere hudtonen og berolige hele ansiktet ditt, se etter en toner med beroligende naturlige ingredienser som aloe vera, lavendel og salvie, som har anti- inflammatoriske egenskaper. Prøv en organisk hydrosol (også kjent som vanntoner eller blomstervann), for eksempel salvie-versjonen fra Mountain Rose Herbs.

Fungerer hjemmelaget toner virkelig?

Tonere gjør underverker for to typer hud - akneutsatt og fet. De hjelper til med å absorbere overflødig olje og er forsiktige mens de renser porene dine. I et nøtteskall, vil de ikke tette dem. Kvinner som bruker tung sminke og har fet hud – disse hjemmelagde tonerene for fet hud er et must-ha-produkt for dem.

Hva er den beste hjemmelagde hudtoneren?

DIY-tonere etter ingrediens

  1. Heksehassel. Trollhassel er en astringentsom kan berolige: …
  2. Aloe vera. Aloe vera lysner opp huden din og kan bidra til å bekjempe akne. …
  3. Eteriske oljer. Eteriske oljer kan tilføre en god duft til DIY-tonere, og de har også nyttige egenskaper for huden din. …
  4. Rosevann. …
  5. Eplecidereddik. …
  6. Grønn te.

Anbefalt:

Interessante artikler
Fjerner shot pening materiale?
Les mer

Fjerner shot pening materiale?

Shotpeening fjerner ikke noe materiale. Prosessen lager ganske enkelt små kratere i det tynne overflatelaget av materialet. Som allerede nevnt forbedrer denne prosessen styrken og levetiden til objektet. Har shot pening lagt til materiale?

Were er utestengelse av ca?
Les mer

Were er utestengelse av ca?

Banning er en by i Riverside County, California, USA. Befolkningen var 29.603 ved folketellingen i 2010. Det ligger i San Gorgonio Pass, også kjent som Banning Pass. Den er oppk alt etter Phineas Banning, diligenslinjeeier og "Father of the Port of Los Angeles.

Hvorfor slår motorsykkelen min tilbake?
Les mer

Hvorfor slår motorsykkelen min tilbake?

Motorsykkelbakslag er noe som skjer når en motorsykkelmotor får for mye drivstoff eller luft. Sykler er satt opp slik at forgasseren (eller drivstoffinnsprøytningssystemet på moderne sykler) gir riktig forhold mellom drivstoff og luft, slik at sykkelen kan kjøre på sitt beste.