Hvem gjelder bestikkelseshandlinger?

Innholdsfortegnelse:

Hvem gjelder bestikkelseshandlinger?
Hvem gjelder bestikkelseshandlinger?
Anonim

Enhver tilstedeværelse i Storbritannia (datterselskap, kontor eller virksomhet), underlegger amerikanske og utenlandske selskaper jurisdiksjon i henhold til vilkårene i Bribery Act. Bribery Act gjelder for både britiske selskaper og utenlandske selskaper med virksomhet i Storbritannia, selv om lovbrudd finner sted i et tredjeland og ikke er relatert til britiske virksomheter.

Hvem gjelder Bribery Act 2010 for?

Dette gjelder alle kommersielle organisasjoner som har virksomhet i Storbritannia. I motsetning til bedriftsdrap, gjelder dette ikke bare organisasjonen selv; enkeltpersoner og ansatte kan også bli funnet skyldige. Lovbruddet er et objektivt ansvar, uten behov for å bevise noen form for intensjon eller positiv handling.

Hvem er omfattet av den britiske anti-bestikkelsesloven?

15 Dekkede personer inkluderer U. S. utstedere, inkludert utenlandske datterselskaper; private amerikanske bedriftsenheter; ansatte, agenter, offiserer og direktører for en av de ovennevnte; amerikanske statsborgere, statsborgere og innbyggere; tredjepartskonsulenter, agenter og joint venture-partnere.

Hvem kan være ansvarlig i henhold til Bribery Act?

En virksomhet vil være ansvarlig hvis en person tilknyttet den begår en lovbrudd på vegne av den. Bedrifter bør derfor gjennomgå alle sine relasjoner med eventuelle partnere, leverandører og kunder. Hvis for eksempel en agent eller distributør bruker en bestikkelse for å vinne en kontrakt for en bedrift, kan den virksomheten være ansvarlig.

Hvilketindustrisektorer gjelder Bribery Act for?

Også – og i motsetning til FCPA – gjelder Bribery Act for bestikkelser i privat sektor så vel som bestikkelser fra offentlig sektor og inneholder ingen unntak for tilretteleggingsbetalinger eller for bedrifters salgsfremmende utgifter.

Anbefalt:

Interessante artikler
På pendelen synonym?
Les mer

På pendelen synonym?

På denne siden kan du oppdage 10 synonymer, antonymer, idiomatiske uttrykk og relaterte ord for pendel, som: swing, pendant, vortex, balance-wheel, oscillator, suspended kropp, gyroskop, bifilar, enhet og maskin. Hva er et antonym for pendel?

Er cantharidin lovlig i USA?
Les mer

Er cantharidin lovlig i USA?

Selv om ikke er godkjent av USA Food and Drug Administration, har cantharidin vært tilgjengelig gjennom en rekke blandingskilder uten standardisering av produksjon, formulering eller påføringsmetode. Kan du kjøpe cantharidin i USA? Vi er for øyeblikket lisensiert til å selge til alle amerikanske stater unntatt Alabama og Virginia.

Vil en hund hyle hvis den blir bitt av en slange?
Les mer

Vil en hund hyle hvis den blir bitt av en slange?

Hunden din vil sannsynligvis hyle og trekke seg litt tilbake, men han kan prøve å kjempe mot slangen. … Du har kanskje hørt en lyd fra hunden din, hørt en rangling i nærheten, eller hunden din kan ha tydelige bitemerker et sted på kroppen. Han har kanskje ikke noen av disse symptomene, men virker opprørt eller begynner å vise tegn på hevelse.