Hvorfor vokse en båt?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor vokse en båt?
Hvorfor vokse en båt?
Anonim

Voksing av båten din er essensielt for å opprettholde fargen, glansen og integriteten til en gelcoat-finish. Marine voks er svært holdbare for å motstå s altvann, alger og sol. Båtvoks gjør også regelmessig rengjøring enklere og kan gjøre det vanskeligere for skitt å feste seg til voksede overflater.

Bør du vokse et båtskrog?

Voksing av båtens skrog er blant de viktigste vedlikeholdselementene du vil få i oppgave som båteier. … Voks beskytter mot korrosjon og kjemisk nedbrytning fra s alt, så vel som mot stanger og andre organiske avsetninger som kan feste seg til skroget under vannoverflaten.

Skal du vokse båten din?

Som en generell regel bør du planlegge å vokse båten din minst en gang hver tredje eller fjerde måned. Dette vil holde båten din flott og fungere som den skal i årene som kommer.

Hvorfor bør du vokse en båt?

Å bruke en blanding, voks eller båtpolish med UV-beskyttelse vil sikre at båten din ikke bukker under for solskader så raskt som den kan. Dette vil ikke bare bevare verdien av båten, men sikre at den er pen å se på i årene som kommer.

Hvor lenge varer båtvoks?

Det er imidlertid vår anbefaling å påføre voks/forseglingsmiddel av høy kvalitet hver 3-4 måneder, og vaske ned båten med en såpe som er kompatibel med voksen. per måned!

Anbefalt: