Speler cornell superscore?

Innholdsfortegnelse:

Speler cornell superscore?
Speler cornell superscore?
Anonim

Selv om den høyeste ACT-sammensetningen du fikk på en testdato var 20, vil Cornell ta den høyeste seksjonspoengsummen din fra alle testdatoene dine, og deretter kombinere dem for å danne din Superscore.

Kan jeg komme inn på Cornell med en 33 ACT?

gjennomsnittlig ACT-poengsum for innlagte studenter ved Cornell University er 33. Det betyr at hvis du eller barnet ditt søker hos Cornell, betyr score over 33 at ACT fungerer i din favør. Poeng under 33 betyr at ACT jobber mot deg.

Kan jeg komme inn på Cornell med en 32 ACT?

Hva er ACT-kravene for potensielle studenter for å komme inn på Cornell? Opptaksdata indikerer at Cornell regelmessig godtar studenter med ACT-verdier på 32 og over. Vellykkede søkere sender vanligvis ACT-score i topp 3 prosent nasjon alt.

Hvilken ACT-poengsum trengs for Cornell?

Opptaksoversikt

Cornell-opptak er ekstremt selektivt med en akseptgrad på 11 %. Studenter som kommer inn på Cornell har en gjennomsnittlig SAT-poengsum mellom 1400-1560 eller en gjennomsnittlig ACT-score på 32-35. Den vanlige søknadsfristen for opptak for Cornell er 2. januar

Er Cornell blind for 2022?

Oppdatering: Cornell har suspendert SAT/ACT-testkravet for 2022, 2023 og 2024 søkere. … På grunn av denne ekstraordinære omstendigheten kan studenter som ønsker å melde seg på ved Cornell University fra og med august 2022 sende inn søknadene sine uteninkludert resultatene fra ACT- eller SAT-eksamener.

Anbefalt: