Blev sørlandsk sjarm kansellert?

Innholdsfortegnelse:

Blev sørlandsk sjarm kansellert?
Blev sørlandsk sjarm kansellert?
Anonim

Showet har ennå ikke blitt fornyet av Bravo, og det har sklidd litt i seertallene. Sesong 7s episoder f alt konsekvent under en million seere, sammenlignet med sesong 6, som regelmessig traff over en million. Men hvis Bravo bestemmer seg for at det er verdt det å fornye, kan det ta over et år før vi ser rollebesetningen komme tilbake.

Kommer Southern Charm tilbake i 2021?

En innsider fra showet fort alte nyhetsmediet Southern Charm kommer definitivt tilbake, og at de legger til nye rollebesetningsmedlemmer. … Southern Charm-fans er glade for å høre at programmet kommer tilbake for en åttende sesong, spesielt etter det Shep sa om fremtiden til programmet i mars.

Hvem fikk sparken fra Southern Charm?

Thomas Ravenel I 2018 kunngjorde Bravo at Ravenel ikke ville komme tilbake til Southern Charm for programmets åttende sesong. Skytingen kom samme dag som han ble arrestert for vold og vold i andre grad i september. Måneder før anklaget to kvinner ham for seksuelle overgrep, påstander han benektet.

Er det en sesong 7 av Southern Charm?

Sesong sju ble annonsert 24. september 2020 og hadde premiere 29. oktober 2020. Innspillingen av den syvende sesongen ble stoppet våren 2020 på grunn av COVID-19-pandemien. I mai 2020 ble det bekreftet at Cameran Eubanks, Naomie Olindo og Chelsea Meissner ikke ville komme tilbake til programmet for den syvende sesongen.

Er Naomi fortsatt medMetul?

Naomie Olindo og Metul Shah har sluttet. Mandag bekreftet den 28 år gamle Southern Charm-alunen at hun var skilt fra hennes anestesilege på omtrent tre år på Instagram Story.

Anbefalt: