Er lysbuereaktorer ekte?

Innholdsfortegnelse:

Er lysbuereaktorer ekte?
Er lysbuereaktorer ekte?
Anonim

The Arc Reactor, en fiktiv strømkilde i Marvel Cinematic Universe (MCU) ARC-fusjonsreaktor (rimelig, robust, kompakt), en teoretisk design for en kompakt fusjonsreaktor utviklet av Massachusetts Institute of Technology.

Er buereaktorteknologi mulig?

Vedvarende fusjonsreaksjoner av hydrogenatomer i liten skala er nok til å drive en blokk med hjem for deres bærekraftige levetid. To: teknologien er faktisk en mulighet, og MIT tror at en ekte Iron Man-reaktor kan opprettes innen år 2025.

Kan du lage en ekte buereaktor?

Konseptet med buereaktoren fungerer ikke i det virkelige liv fordi det bryter loven om bevaring av energi. Energi kan ikke skapes eller ødelegges, bare overføres. Buereaktorene i MCU er i hovedsak evighetsmaskiner, som ikke fungerer.

Hvorfor er ikke buereaktor mulig?

Dette betyr at buereaktoren produserer elektrisitet direkte, i stedet for først å generere varme. Denne observasjonen svir med det faktum at megawatt-skala-reaktoren i brystet til Tony ikke steker ham levende. Så det kan ikke være en varmfusjonsreaktor, eller en tradisjonell termisk fisjonsreaktor.

Er buereaktor oppfunnet?

The Arc Reactor var en enhet som opprinnelig ble designet av Howard Stark, og senere tilpasset av sønnen Tony. En massiv buereaktor ga strøm til det vidstrakte komplekset Stark Industries til detødeleggelse, og senere Stark Tower.

Anbefalt: