For tiende og offergaver?

Innholdsfortegnelse:

For tiende og offergaver?
For tiende og offergaver?
Anonim

En tiende er en del (10%) av inntekten din gitt som et tilbud til din lokale kirke. (Morsomt faktum: Ordet tiende betyr bokstavelig t alt tiende på hebraisk.) … Bibelen forklarer at tiende er en viktig del av troen for dem som følger Gud, og at tienden din skal være penger du setter til side først.

Hva sier du før tiende og offer?

I ditt mektige navn, Amen. Allmektig og nådig Gud, vi ber om din velsignelse i dag. Når vi kommer for å gi deg tiende og offer, ber vi om at du vil velsigne oss til gjengjeld. Få himmelens vinduer til å åpne seg og strømme ut regnbyger av velsignelser som du har lovet.

Hva sier Bibelen om tiende og offergaver?

3 Mosebok 27:30 sier: «En tiende av alt fra landet, enten korn fra jorden eller frukt fra trærne, tilhører Herren: det er hellig for Herren. Disse gavene var en påminnelse om at alt tilhørte Gud, og en del ble gitt tilbake til Gud for å takke ham for det de hadde mottatt.

Hva er de 3 tiendene?

Tre typer tiende

  • Levittisk eller hellig tiende.
  • Festtiende.
  • Dårlig tiende.

Hva sa Jesus om tiende?

I Matteus 23:23 og Lukas 11:42 omt alte Jesus tiende som noe som ikke bør forsømmes… «Ve dere, lovlærere og fariseere, dere hyklere! Du gir en tidel av krydderne dine - mynte, dill og spisskummen. Men du har forsømt det viktigstespørsmål om loven-rettferdighet, barmhjertighet og trofasthet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"