Bør vi sammenligne oss med andre?

Innholdsfortegnelse:

Bør vi sammenligne oss med andre?
Bør vi sammenligne oss med andre?
Anonim

Sammenligninger er en normal del av menneskelig kognisjon og kan være bra for selvforbedringsprosessen. Når vi sammenligner oss med andre, får vi informasjon om hva vi ønsker og hvor vi vil være, og vi får verdifull tilbakemelding på hvordan vi måler oss. Men de kan også påføre oss mye psykisk smerte.

Hvorfor skal vi ikke sammenligne deg med andre?

Når du sammenligner deg selv med noen andre, fokuserer du egentlig ikke på arbeidet ditt. Alt du tenker på er hvor rask du er, eller ikke ser, resultater sammenlignet med den andre personen. Det er distraherende og kan føre til dårlig kvalitet på arbeidet.

Skal vi sammenligne livet ditt med andre?

Når vi konsekvent sammenligner oss med andre, kaster vi bort verdifull energi på å fokusere på andre menneskers liv i stedet for vårt eget. 6. Sammenligning frarøver deg glede. Å sammenligne deg selv med andre vil alltid føre til at du angrer på det du ikke er, i stedet for at du kan nyte livet som den du er.

Hvordan sammenligner vi oss med andre?

Når vi sammenligner oss med andre, fokuserer vi på alle deres styrker og prestasjoner og ignorerer våre egne. Derfor oppfordret Sarah meg til å føre en oversikt over alle de gode tingene jeg hadde gjort. Det spilte ingen rolle hva de var: Hvis det var noe jeg følte meg stolt over, laget jeg en plate av det.

Er det bra å sammenligne med andre?

Sammenligning gjør deg konkurransedyktig , på en god måte. Å være konkurransedyktigbetyr ikke at du vil at den andre personen skal mislykkes. Det betyr bare at du vil ha samme suksessnivå for deg selv. For eksempel er en av mine beste venner en annen forfatter. … jeg har en annen venn som jeg har en enda mer åpenbar konkurranse med.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"