Bør depresjon brukes med stor bokstav?

Innholdsfortegnelse:

Bør depresjon brukes med stor bokstav?
Bør depresjon brukes med stor bokstav?
Anonim

Angst, depresjon og andre tilstander bør ikke skrives med store bokstaver med mindre ordene vises i en overskrift. Eksempel: Kona hans var bekymret for at han hadde et drikkeproblem. Bekymring, tilstand, problem (avhengig av kontekst) Eksempel: Kona hans var bekymret for at han levde med alkoholmisbruk.

Bruker du mentale lidelser?

Hun ble diagnostisert med anoreksi, ifølge foreldrene hennes. Han ble behandlet for depresjon. Noen vanlige psykiske lidelser, ifølge National Institute of Mental He alth (psykiske sykdommer eller lidelser er små bokstaver, bortsett fra når de er kjent under navnet på en person, for eksempel Aspergers syndrom): - Autismespekter lidelser.

Har depresjon en kapital?

Forstå depresjon (Med A Capital D) | The Swaddle.

Må jeg bruke stor depressiv lidelse?

Generelt, ikke bruk store bokstaver i navnene på sykdommer, lidelser, terapier, behandlinger, teorier, konsepter, hypoteser, prinsipper, modeller og statistiske prosedyrer.

Har du kapitalisert mental helserådgiver?

Ord som rådgiver og psykolog bør ikke skrives med store bokstaver, og selv om spesifikke psykiske lidelser som alvorlig depressiv lidelse ofte skrives med store bokstaver, bør vi ikke privilegere bestemte ord bare fordi vi har lyst det eller bare fordi American Psychiatric Association vil at disse ordene skal ta på …

Anbefalt: