Hva er g alt med tinnitus?

Innholdsfortegnelse:

Hva er g alt med tinnitus?
Hva er g alt med tinnitus?
Anonim

Tinnitus er vanligvis forårsaket av en underliggende tilstand, for eksempel aldersrelatert hørselstap, en øreskade eller et problem med sirkulasjonssystemet. For mange mennesker blir tinnitus bedre med behandling av den underliggende årsaken eller med andre behandlinger som reduserer eller maskerer støyen, noe som gjør tinnitus mindre merkbar.

Er tinnitus et alvorlig problem?

For det meste, tinnitus er ikke et tegn på et alvorlig helseproblem, men hvis det er høyt eller ikke forsvinner, kan det forårsake tretthet, depresjon, angst, og problemer med hukommelse og konsentrasjon. For noen kan tinnitus være en kilde til ekte mental og emosjonell angst.

Hva er farene ved tinnitus?

Selv om tinnitus er vanligvis ikke farlig, kan det være et symptom på et annet helseproblem eller en underliggende tilstand. Tinnitus kan forårsake mange stressende bivirkninger, inkludert tretthet, søvnproblemer, konsentrasjonsvansker, hukommelsesproblemer, depresjon, angst og irritabilitet.

Bør jeg være bekymret hvis jeg har tinnitus?

Du må kanskje til legen din hvis tinnitus oppstår med andre symptomer, ikke blir bedre eller forsvinner, eller bare er i ett øre. Det er kanskje ikke en kur for tinnitus, men legen din kan hjelpe deg å lære hvordan du kan leve med problemet og sørge for at et mer alvorlig problem ikke forårsaker symptomene dine.

Er tinnitus et hjerneproblem?

Tinnitus er ikke en sykdom i seg selv, men snarere et symptom på en annenunderliggende helsetilstand. I de fleste tilfeller er tinnitus en sensorineural reaksjon i hjernen på skader i øret og hørselssystemet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?
Les mer

Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?

Men når kreftfremkallende stoffer introduseres i kroppen, kan de påvirke genene og få dem til å endre seg på en dårlig måte. Disse mutasjoner oppstår når DNAet lager en kopi av seg selv før mitose. Derfor har den nye cellen som har blitt replikert også en mutasjon i sitt DNA.

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?
Les mer

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?

Et enkelt nevron eller en nervecelle har et enormt potensial til å utføre ulike aktiviteter. Et individuelt nevron mottar sine signaler fra dendrittene og cellelegemene og fører det ned til den aksonterminale aksonterminalen Axonterminaler (også k alt synaptiske boutons, terminale boutons eller end-feet) er ditale termineringer av telodendria (grener) av et akson.

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?
Les mer

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?

Metabolisme av kreftfremkallende stoffer forekommer i mange vev i hele kroppen (ADMET Screen). … Det er en allment antatt at den viktigste metabolske veien involverer oksidasjon av benzo[a]pyren av cytokrom P450 (P450) til et epoksid.