Fungerer kald termogenese?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer kald termogenese?
Fungerer kald termogenese?
Anonim

Kalddusjer (eller kalde bad) regnes som en av de enkleste og sikreste biohacking-teknikkene som kan tilby de kaloriforbrennende fordelene ved kald termogenese. Forskning tyder på at selv en mild reduksjon i omgivelsestemperaturen kan øke hastigheten kroppen din forbrenner kalorier.

Hvor mange kalorier forbrenner kald termogenese?

Studier har vist at kuldeeksponering kan øke stoffskiftet alt fra 8 til 80 prosent, avhengig av en rekke variabler, inkludert graden og varigheten av eksponeringen, enten du er skjelving, kostholdet ditt og fysiologiske faktorer som alder, kjønn og fettmasse.

Fungerer kalde stuper?

Når du tar steget ut i det kalde stupebassenget ditt, bedøver det avkjølte vannet øyeblikkelig nervene som omgir leddene og musklene dine, og forårsaker frigjøring av hormoner og endorfiner. Frigjøring av hormoner og endorfiner virker som et smertestillende middel, som lindrer betennelser og lindrer muskelbelastning og leddsmerter.

Kan det å være kald hjelpe deg å gå ned i vekt?

Simply å være kald betyr ikke vedvarende vekttap. Videre, mens en skjelving-indusert hormonforsterkning ser ut til å gi noen av de samme fordelene som en treningsøkt, vil den ikke gi de samme langvarige effektene på stoffskiftet som vanlige turer til treningsstudioet.

Gjør det å bli kald påskynde stoffskiftet?

Hvordan påvirker det å være forkjølet stoffskiftet? Fordi vi trenger å holde kroppen på rundt 98 graderFahrenheit, å være i kalde omgivelser gjør at vi forbrenner flere kalorier for å generere nok varme.

Anbefalt: