Kløer pretibial myxedema?

Innholdsfortegnelse:

Kløer pretibial myxedema?
Kløer pretibial myxedema?
Anonim

Det ses vanligvis 12–24 måneder etter diagnosen. Det er oftest funnet på pretibialområdene, ryggryggen på føttene eller på steder med tidligere traumer. Det er vanligvis asymptomatisk og mer et kosmetisk problem, men kan være kløende eller sår.

Hvordan vet jeg om jeg har Pretibial myxedema?

Hvordan diagnostiseres pretibial myxoedema ? Diagnose av pretibial myxoedema stilles ved å ta en anamnese og finne karakteristisk klinisk utseende ved undersøkelse av pasienten. Hudbiopsi er sjelden nødvendig for diagnose, spesielt hvis det er en historie med hypertyreose eller Graves oftalmopati.

Kan hypotyreose forårsake hudkløe?

Hud som er tørr og kløende kan være et symptom på hypotyreose. Endringen i hudens tekstur og utseende skyldes sannsynligvis redusert metabolisme (forårsaket av for lite produksjon av skjoldbruskkjertelhormon), som kan redusere svette.

Hva er forskjellen mellom Pretibial myxedema og myxedema?

Når IV liothyronin brukes til behandling av myksoødem eller myksoødem, er det behandling av denne formen for alvorlig hypotyreose det refereres til. "Pretibial myxoedema" refererer eksplisitt til infiltrativ dermopati lokalisert i pretibialområdet (shin).

Hvordan vet du om du har myxedema?

Myxedema Coma-symptomer

  1. Svakhet eller sløvhet.
  2. Forvirring eller manglende respons.
  3. Føler meg kald.
  4. Lav kroppstemperatur.
  5. Hovelse i kroppen, spesielt ansikt, tunge og underbena.
  6. pustevansker.

Anbefalt: