Hvorfor lukter vaskemaskin?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor lukter vaskemaskin?
Hvorfor lukter vaskemaskin?
Anonim

Lukt som kommer fra vaskemaskinen din er vanligvis forårsaket av en kombinasjon av følgende forurensninger: mugg, mugg og bakterier. Over tid blir såpeskum, smuss, kroppsolje og hår fanget inne i vaskemaskinens pakninger, pakninger og dispensere.

Hvordan blir du kvitt en stinkende vaskemaskin?

Hell to kopper hvit eddik i trommelen, og kjør deretter en normal syklus på høy varme, selvfølgelig uten klær. Natron og eddik bør bryte opp eventuelle rester som sitter fast på trommelen og drepe mugg som kan være tilstede. De vil også hjelpe til med å fjerne eventuell vond lukt.

Hva forårsaker den vonde lukten i vaskemaskinen min?

Ekkel lukt i vaskemaskinen din er forårsaket av en kombinasjon av mugg, mugg og bakterier. Når du legger klær i maskinen, blir kroppsolje, smuss, hår og avskum fanget i pakningen, forseglingen og vaskemiddelbeholderen.

Hvordan rengjør du en stinkende vaskemaskin naturlig?

Hvordan rengjøre vaskemaskinen

  1. Trinn 1: Bland natron og vann. Bland ¼ kopp natron med ¼ kopp vann. …
  2. Trinn 2: Tilsett eddik. Hell 2 kopper hvit eddik i trommelen og kjør en normal belastning på høy varme.
  3. Trinn 3: Skrubb med en svamp. …
  4. Trinn 4: Hold den frisk med hver lasting.

Kan eddik skade vaskemaskinen din?

Eddik brukes noen ganger som tøymykner eller for å bli kvitt flekker og lukt i klesvask. Mensom med oppvaskmaskiner, kan skade gummipakningene og -slangene i enkelte vaskemaskiner til det punktet at det forårsaker lekkasjer. … Hans erfaring er at frontlastede skiver er spesielt utsatt for eddikrelaterte skader.

Anbefalt: