Sendes holdningsfrø til USA?

Innholdsfortegnelse:

Sendes holdningsfrø til USA?
Sendes holdningsfrø til USA?
Anonim

Du kan tenke på Attitude Seed Bank som en miniatyrbutikk hvor du enkelt og raskt kan kjøpe et bredt utvalg av cannabisstammer med god garanti. Frøbestillinger sendt til USA vil komme med diskrete eller skjulte pakke alternativer.

Er det trygt å bestille fra Attitude Seed Bank?

Noen mennesker har påpekt at frøene deres har blitt beslaglagt av tollvesenet tidligere, men i det store og hele er den generelle oppfatningen til Attitude Seed Bank god. Dette er spesielt tilfelle når folk velger å kjøpe frøene deres med Ste alth Shipping for maksimal sikkerhet som alltid er betryggende å høre.

Sends attitude til USA?

Hvor sender vi? Vi sender til 48 stater i USA (HawaÏ, Alaska og Porto Rico ikke inkludert) og over hele Canada (Northwest Territories, Nunavut og Yukon ikke inkludert). Vær også oppmerksom på at vi ikke kan levere til postbokser.

Hvilke frøselskaper sender til USA?

Beste frøbanker som sender til USA 2021

  • I Love Growing Marihuana (ILGM) – beste frøbank tot alt sett.
  • MSNL frøbank – best for diskret forsendelse og pakking.
  • Crop King Seeds – best for erfarne dyrkere.
  • Quebec Cannabis Seeds – Best for spesialiserte stammer.
  • Seedsman – Best for frøvarianter.
  • Herbies Seeds.
  • Gorilla Seed Bank.

Er det ulovlig å kjøpe frø i USA?

Teknisk sett er marihuana detet ulovlig stoff i USA, noe som betyr at i henhold til føderal lov, er det ulovlig å kjøpe eller dyrke cannabisfrø.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken prosess binder karbon?
Les mer

Hvilken prosess binder karbon?

Karbon er sekvestrert i jord av planter gjennom fotosyntese og kan lagres som organisk karbon i jord (SOC). Hva er prosessen med karbonbinding? Karbonbinding er prosessen for å fange og lagre atmosfærisk karbondioksid. Det er én metode for å redusere mengden karbondioksid i atmosfæren med mål om å redusere globale klimaendringer.

Snøer det i minoa?
Les mer

Snøer det i minoa?

Minoa gjennomsnittlig 105 tommer snø per år. Har Turkmenistan snø? Det regner eller snør sjelden i Turkmenistan. Nedbør er i gjennomsnitt 80 mm i året, i fjellområder når den 300-400 mm. Hovedsakelig skjer snø og nedbør i perioden desember til mars;

Hvem sang opprinnelig rock på?
Les mer

Hvem sang opprinnelig rock på?

"Rock On" er en sang skrevet av den engelske sangeren David Essex. Opprinnelig spilt inn i 1973 og utgitt som singel av Essex, ble den en internasjonal hit. I 1989 spilte den amerikanske skuespilleren og sangeren Michael Damian inn en coverversjon som gikk til nummer én på Billboard Hot 100-listen.