Hvor fungerer jovi?

Innholdsfortegnelse:

Hvor fungerer jovi?
Hvor fungerer jovi?
Anonim

Hva gjør Jovi for jobben? Jovi har jobbet som ROV (Remotely Operated Vehicles) Supervisor for Schilling UHD de siste 10 årene. Han avslørte for TLC-kameraer at det å vokse opp i Louisiana på rekebåter bidro til å vekke interessen hans for undervannsrobotikk.

Hva driver Jovi på 90 Day Fiance?

'90 Day Fiancé' Spoilere: – Alt om Jovi Dufrens jobb

Fans har lurt på hva Jovi driver med når han ikke er ute og lever det, og det viser seg athan jobber på oljerigger. Det er også et undervannsaspekt ved jobben hans. LinkedIn-profilen hans sier at han er en ROV-veileder som jobber med robotikk.

Hva jobber Jovi Dufrene med?

Fans er nysgjerrige på 90 Day Fiancé: Happily Ever After? stjernen Jovi Dufrens jobb som an ROV-veileder. Jovi elsker robotarbeidet sitt under vann.

Hva gjør Jovi i Guyana?

Å være på båt er i Jovis blod, etter å ha tilbrakt somrene på rekebåter, så det var enkelt å ta en karriere innen undervannsrobotikk etter oppveksten. I følge StarsOffline, siden han ble uteksaminert fra South Lafourche High School i 2008, jobber Jovi for tiden som an ROV-veileder ved C-innovation.

Hva er Jovis nettoverdi?

Jovi Dufrens inntekter fra jobben kombinert med inntektene fra "90 Day Fiancé" bidrar til nettoformuen hans, som per 2021 er rundt $200 000.

Anbefalt: