Hva betyr østlige polare?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr østlige polare?
Hva betyr østlige polare?
Anonim

Østlige polare er tørre, kalde vinder som blåser fra øst. De kommer fra polarhøydene, områder med høytrykk rundt Nord- og Sydpolen. Polare østlige områder strømmer til lavtrykksområder i subpolare områder.

Hva er et eksempel på østlige polare?

Fairbanks, for å bruke eksempelet ditt, er langt nok nord til at de rådende vindene er polare østlig. De sørlige polare østlige delene er for det meste over Antarktis. Slike «polare østligninger» er et vanlig trekk ved systemet med vinder som blåser over høye breddegrader.

Er polare østlige deler kalde?

De polare østlige delene er de tørre, kalde fremherskende vindene som blåser fra høytrykksområdene til polarhøydene ved nord- og sørpolen mot lavtrykksområder innenfor Vestlig på høye breddegrader. … Siden vindene har sin opprinnelse i øst, er de da kjent som østlige.

Hvorfor oppstår polare østlige områder?

Polar Easterlies

Vind dannes som de mer fra høytrykksområder nær polene mot lavtrykksområdene 30 grader under hver av polene. Du kan se på bildene at disse vindene blåser fra øst til vest. Vindene kalles derfor Polar Easterlies.

Er polare østlige områder sterke?

I motsetning til de vestlige delene på middels breddegrader og passatvindene i tropene, er de polare østlige delene ofte svake og uregelmessige. … De polare østlige retningene er en av de fem primærvindenesoner, kjent som vindbelter, som utgjør atmosfærens sirkulasjonssystem.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når skrev josephus om Jesus?
Les mer

Når skrev josephus om Jesus?

De eksisterende manuskriptene til boken Antiquities of the Jews Antiquities of the Jews Josephus nedtegnet jødisk historie, med spesiell vekt på det første århundre e.Kr. og First Jewish-Roman War (66–70 e.Kr.), inkludert beleiringen av Masada.

Er boris johnson valgt?
Les mer

Er boris johnson valgt?

Johnson ble erklært leder etter at resultatene av ledervalget ble kunngjort 23. juli 2019. … Et raskt stortingsvalg ble holdt i desember 2019, og Johnson ledet det konservative partiet til deres største seier siden 1987 (under Margaret Thatcher)).

Samles jonathan og nancy?
Les mer

Samles jonathan og nancy?

Som de eneste som ikke slo opp, men kort, i sesong 3, er Jonathan og Nancy allerede seriens mest konsekvente sammenkobling, og i deres alder, er også de eneste som kan troverdig flytte sammen for å styrke forholdet deres. Ente Jonathan og Nancy opp sammen?