Bruker flutter cordova?

Innholdsfortegnelse:

Bruker flutter cordova?
Bruker flutter cordova?
Anonim

Apache Cordova er et sett med enhets-APIer som lar en mobilapputvikler få tilgang til innebygde enhetsfunksjoner som kameraet eller akselerometeret fra JavaScript. … Flutter er en mobilapp SDK for å hjelpe utviklere og designere med å bygge moderne mobilapper for iOS og Android.

Hvilken er bedre Cordova eller flutter?

Begge har noen problemer. Men hvis du vurderer fremtiden, vil Flutter alltid bedre sammenlignet med Cordova ettersom fellesskapet vokser med stor hastighet. Så vår mening vil være Flutter. Men hvis du leter etter rimelige utviklere, kan du sikkert gå med Cordova.

Er Cordova utdatert?

Vær trygg, Apache Cordova er fortsatt aktiv og vedlikeholdt !I dag er vi i den heldige posisjonen at Cordova er en åpen kildekode-programvare, som er helt og holdent vedlikeholdt av samfunnet. PhoneGap startet opprinnelig som et åpen kildekodeprosjekt av Nitobi Software i 2008. … Cordova CLI 10.0. 0 utgitt!

Støttes Apache Cordova fortsatt?

Støttede plattformer

Fra og med versjon 9 støtter Apache Cordova for tiden utvikling for operativsystemene Apple iOS, Google Android, Windows 8.1, Windows Phone 8.1, Windows 10 og Electron (programvarerammeverk) (som igjen kjører på Windows, Linux og macOS).

Hvilken er bedre Cordova eller kondensator?

Som et alternativ til Cordova, gir Capacitor de samme fordelene på tvers av plattformer, men med en mer modernetilnærming til apputvikling, ved å dra nytte av de nyeste web-API-ene og innebygde plattformfunksjonene. … De kan inkludere innebygde brukergrensesnittkontroller og få tilgang til alle innebygde SDK eller APIer som er tilgjengelig på plattformen.

Anbefalt: