Kan bemerterapi hjelpe diabetes?

Innholdsfortegnelse:

Kan bemerterapi hjelpe diabetes?
Kan bemerterapi hjelpe diabetes?
Anonim

BEMER-terapien, bevist for å forbedre mikrosirkulasjonen, kan også brukes i primær, sekundær og tertiær forebygging av sendiabetiske komplikasjoner. I følge data publisert av IDF i 2003, forventes en betydelig økning i forekomsten av diabetes over hele verden.

Hjelper Bemer med diabetes?

Når nerveskade oppstår på grunn av nedsatt blodstrøm forårsaket av den underliggende tilstanden, som diabetes som beskrevet ovenfor, begrenser BEMER behandlinger ytterligere skade. Når blodsukkeret er under kontroll, bør ytterligere nevropatiskade bremse eller stoppe.

Kan du bruke Bemer for mye?

BEMER kan brukes i opptil to 8-minutters økter per dag. Det er imidlertid ikke realistisk for noen som ikke eier sin egen enhet å bruke maskinen så ofte.

Hvilken behandling er best for diabetes?

Metformin er en utprøvd medisin som har blitt brukt i mange tiår for å behandle type 2-diabetes, og anbefales av de fleste eksperter som førstelinjebehandling. Det er rimelig, trygt, effektivt og godt tolerert av folk flest. Når metformin ikke kontrollerer blodsukkeret tilstrekkelig, må en annen medisin legges til.

Hva er Bemer-terapi bra for?

Den patenterte, FDA-godkjente BEMER-terapien brukes for å øke blodstrømmen og oksygeneringen på kapillærnivå. Med hjertesykdom som dødsårsak nummer én iAmerika, det er viktig at du sørger for at alle sirkulasjonskarene dine fungerer som de skal.

Anbefalt: