Hva er ulltørkekuler?

Innholdsfortegnelse:

Hva er ulltørkekuler?
Hva er ulltørkekuler?
Anonim

Ulltørkeballer er et naturlig, gjenbrukbart alternativ. De går rett i tørketrommelen sammen med klærne dine, og når ballene spretter rundt hjelper de luftsirkulasjonen til å tørke klærne raskere. Når klær tørker raskere, er det mindre sjanse for statisk elektrisitet. Når den syklusen er ferdig, kan du gjenbruke ullkulene om og om igjen.

Hva er formålet med ulltørkeballer?

Tørketrommel er oftest laget av tett komprimert ull, men kan også være laget av plast eller gummi. De hjelper med å forhindre at tøyet klumper seg sammen i tørketrommelen ved å tumle mellom lagene og skille stoffet. Denne handlingen lar varm luft sirkulere bedre, noe som til og med kan bidra til å redusere tørketiden.

Fungerer ulltørkeballer faktisk?

Fungerer de faktisk? Kort svar: yes they do! Tørkekuler kan dramatisk redusere tørketidene dine (noen ganger til og med med 25 %!!), de myker klærne, og hvis de brukes riktig, reduserer de statisk elektrisitet i klesvask. Ulltørkekuler er spesielt gode, fordi de fungerer lydløst (i motsetning til plast- og gummikuler).

Er ulltørkeballer grusomme?

Disse smarte verktøyene hjelper til med å skille tøyet mens det ligger i tørketrommelen, og øker tørketiden og sparer energi. Ulltørker baller skader imidlertid ikke bare sauer, men skader også miljøet. Ullindustrien er en massiv bidragsyter til klimaendringer og forurensning, og den utnytter sauer.

Hva er tørketrommelballerskal gjøre?

Teorien bak hvordan ulltørkekuler fungerer er at de hjelper med å forhindre at tøyet klumper seg i tørketrommelen. Kulene beholder også varmen de mottar på tørketrommelen og øker tørkeprosessen. På denne måten tørker tøyet mer effektivt og raskere, og reduserer dermed tørketidene i tøymengden.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har bedemannen en bror?
Les mer

Har bedemannen en bror?

Mark William Calaway, er en amerikansk pensjonert profesjonell bryter. Han er mest kjent for sin karriere i WWE fra 1990 til 2020 under ringnavnet The Undertaker. Er brødrene Undertaker og Kane i virkeligheten? Mark Calaway-bror: I årevis trodde WWE-fans at Undertaker (Mark Calaway) og Kane (Glenn Jacobs) var faktiske halvbrødre.

Er seacliff-stranden privat?
Les mer

Er seacliff-stranden privat?

Ikke langt fra North Berwick ligger den skjulte perlen Seacliff Beach, som er ideell hvis du vil unngå folkemengdene. Denne private stranden er stort sett uberørt og tiltrekker seg surfere, hundevandrere og sommerpiknikere hele året, mens bilinnkjøring til dette området kontrolleres av en myntoperert barriere.

Hvordan dele skumblomst?
Les mer

Hvordan dele skumblomst?

Du kan formere skumblomst ved å dele tette, veletablerte klumper på senhøsten. Plant divisjonene en til to fot fra hverandre der de vil fylle ut plassen. Alternativt kan du fjerne noen av løperne over bakken og plante dem på nytt med en gang.