Trenger google virkelig fødselsdatoen min?

Innholdsfortegnelse:

Trenger google virkelig fødselsdatoen min?
Trenger google virkelig fødselsdatoen min?
Anonim

Google (og alle e-postleverandører) er påkrevd for å overholde landets aldersbegrensninger for kontoeiere. De må be om, og i noen tilfeller bekrefte alderen til kontoeieren. Hvis du ikke ønsker å følge dette, må du søke etter en e-postleverandør som ikke gjør det.

Trenger Google å vite fødselsdagen min?

Men her er hva Googles brukerstøtte sier: «Når du registrerer deg for en Google-konto, kan du bli bedt om å legge til fødselsdagen din. Å vite fødselsdagen din hjelper oss å bruke alderstilpassede innstillinger for kontoen din. Mindreårige kan for eksempel se en advarsel når vi tror de har funnet et nettsted de kanskje ikke vil se.»

Hvorfor trenger Google bursdagen min?

Hvorfor vil Google vite fødselsdagen min? Det har først og fremst med aldersbegrensninger å gjøre. … Ved å vite alderen din kan Google deretter anbefale alderstilpasset innhold.

Hvordan får jeg Google til å slutte å be om bursdagen min?

Gå til Grunnleggende info og klikk på Bursdag

  1. Rediger fødselsdagen din, om nødvendig, og velg "Bare du"- alternativet fra "Velg hvem som kan se bursdagen din".
  2. Klikk på Lagre.

Hvorfor bekrefter Google alderen min?

Det er ment å bedre beskytte mindreårige mot upassende eller voldelig innhold. Som du kan se, er grunnen til at Google ber om aldersbekreftelse beskyttelsen av mindreårige, og det er ikke ment som en datahenting eller noen obskure penger.opplegg.

Anbefalt: