Når fylle ut en loggbok?

Innholdsfortegnelse:

Når fylle ut en loggbok?
Når fylle ut en loggbok?
Anonim

Forskriften sier at hver sjåfør skal føre vaktbok (loggbok) hver dag med mindre du oppholder deg innenfor en radius på 100 mil fra kontoret eller returnerer til kontoret innen 12 timer. Å fylle ut en timers servicelogg er ikke bare et spørsmål om føderal lov for lastebilsjåfører, men også selskapets retningslinjer.

Hvem må fylle ut en loggbok?

Sitat fra CDL-manualen:

Enhver person som er underlagt sikkerhetsforskriftene og kjører et nytt motorkjøretøy (CMV) må fylle ut en loggbokside for hvilken som helst dag som inkluderer CMV-kjøring og for de siste 7 dagene (med mindre under et unntak noen av disse dagene).

Hvilken vekt kreves en loggbok?

Loggbøker brukes bare når et nyttekjøretøy generelt brukes som en del av en virksomhet og er involvert i mellomstatlig handel og passer til noen av disse beskrivelsene: Veger 10 001 pund eller mer . Har en totalvektvurdering eller totalvekt på 10 001 pund eller mer.

Må lokale lastebilsjåfører føre loggbok?

Sjåfører trenger ikke å føre loggbok, men deres arbeidsgiver må føre nøyaktige tidsregistreringer i 6 måneder som viser: Tiden sjåføren meldte seg til tjeneste hver dag; … Den totale tiden for de foregående 7 dagene.

Hvor ofte bør du holde den daglige loggen oppdatert?

Hva er reglene for distribusjon og føring av daglige logger? Debilfører vil oppbevare de daglige loggene og støttedokumentene i kronologisk rekkefølge for hver sjåfør i minimum 6 måneder.

Anbefalt: