Hvorfor er pinnsvin flotte kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er pinnsvin flotte kjæledyr?
Hvorfor er pinnsvin flotte kjæledyr?
Anonim

Pinnsvin for kjæledyr har glatte pigger på pelsen, som ligner busten til en børste. … Kjæledyrpinnsvin er rolige, aktive, underholdende og krever mye omsorg. De lager flotte følgesvennskjæledyr, men som nattdyr må du mate og ta vare på dem om kvelden.

Hvorfor er pinnsvin de beste kjæledyrene?

Pinnsvin er ensomme dyr, så de vil ikke bli deprimerte eller sinte hvis du ikke har mye tid til å leke med dem. Pinnsvin knytter bånd til deg (å bruke en kosesekk er en fin måte å gjøre det på), og koser seg med å ha det gøy utenfor buret under tilsyn.

Er pinnsvin et godt kjæledyr?

Pinnsvin kan være et morsomt kjæledyr med lite vedlikehold for husholdningen din, men de trenger litt spesiell omsorg. De har skarpe fjærpenner som kan gjøre håndtering vanskelig. Konsekvent og riktig daglig håndtering vil hjelpe dem å slappe av og føle seg komfortable med deg.

Hvorfor er pinnsvin dårlige kjæledyr?

Noen regioner har forbudt praksisen med å holde pinnsvin, ettersom noen bærer svært smittsom munn- og klovsyke. De kan også overføre salmonellabakterier så vel som virus- og soppsykdommer, og de skarpe ryggradene deres kan punktere huden og forårsake infeksjoner.

Er det grusomt å holde pinnsvin som kjæledyr?

Så, er det grusomt å holde et pinnsvin som kjæledyr? Det er ingen skade å bestemme seg for å holde et pinnsvin som kjæledyr, så lenge du elsker ogta vare på det som ethvert annet kjæledyr. Mange mennesker bestemmer seg for å holde afrikanske pygmé-pindsvin som kjæledyr, og de trenger mer stell og vedlikehold enn andre kjæledyr.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.