Hva er underavdelingsdommer?

Innholdsfortegnelse:

Hva er underavdelingsdommer?
Hva er underavdelingsdommer?
Anonim

A Sub-Divisional Magistrate er en tittel som noen ganger gis til lederen av en distriktsunderavdeling, en administrativ offiser som noen ganger er under distriktsnivået, avhengig av et lands regjeringsstruktur. SDM er generelt en offiser for statlig siviltjeneste.

Er SDM en IAS-offiser?

SDM (Sub-Divisional Magistrate) er den første posteringsbetegnelsen for en IAS-offiser valgt gjennom UPSC Civil Services Exam. En SDM er ansvarlig for en distriktsunderavdeling.

Hvem er omfattet av SDM?

SDM er autorisert av Innkasserer sorenskriver, skatteinspektør og alle tehsils eller underavdelinger vil være under kontroll av underavdelingens sorenskriver. SDM har full kontroll over underavdelingens Tahsildars og representerer en forbindelse mellom både underavdelingens distriktsoffiser og Tahsildars.

Hva er forskjellen mellom SDM og SDO?

SDO er inntektsansvarlig. (c) SDO er den øverste siviloffiseren for underavdelingen og en kan utnevnes i forskjellige avdelinger av regjeringen som sivil, elektrisitet, ingeniørfag, vann, (CPWD), sentral avdeling for offentlige arbeider Stillingsavdelingen, MES (Military Engineering Services), osv.

Hva er makten til underavdelingsdommer?

Subdivisjonsdommere har fullmakt til å foreta undersøkelser av dødsfall i varetekt, inkludert dødsfall i politilås, fengsler, kvinnerHjem osv.

ourSDM (Sub Divisional Magistrate) "उप प न" संपू ज (हिंदी में)

Anbefalt: