Gjør andre intervjuer?

Innholdsfortegnelse:

Gjør andre intervjuer?
Gjør andre intervjuer?
Anonim

Vi intervjuer ikke søkere til noen av våre programmer ved LSE. Det er ikke mulig for søkere å be om et intervju med Admissions Selector.

Gjør LSE intervjuer for master?

søknadsskjema og støttedokumenter og, når det gjelder ph.d.-søkere på listen, et intervju utført personlig, online eller på telefon. Alle søknader til LSEs graduate-programmer må gjøres via vårt dedikerte nettbaserte søknadsskjema.

Er det vanskelig å komme inn i LSE?

Ja, London School of Economics, eller LSE, er en av de mest prestisjefylte skolene for økonomistudier og en av de vanskeligste universitetene å komme inn på. Men det betyr ikke at det er umulig. … LSE tar vanligvis ikke inn gjennomsnittlige studenter.

Er LSE i clearing?

Vil LSE delta i Clearing eller Adjustment i 2021? LSE deltar ikke i UCAS Clearing eller Adjustment. Vi har ikke ledige stillinger på noen av våre bachelorstudier.

Hvilken hovedfag er LSE kjent for?

Skolen oppnådde følgende globale rangeringer i enkeltfag: Andre i verden for geografi. Tredje i sosialpolitikk og administrasjon og kommunikasjons- og mediestudier (LSE ble også rangert først i Storbritannia for kommunikasjons- og mediestudier). Fjerde i antropologi og sosiologi.

Anbefalt: