Vil tatoveringer dekke arr?

Innholdsfortegnelse:

Vil tatoveringer dekke arr?
Vil tatoveringer dekke arr?
Anonim

Det er vanligvis trygt å tatovere over atrofiske arr når de er helbredet. Men fordi atrofiske arr ofte er misfarget og ikke samsvarer med hudtonen din, kan det være utfordrende å finne et design som kan dekke disse arrene jevnt. En erfaren tatovør kan hjelpe deg med å finne et design som fungerer best for arret ditt.

Hvor lenge må du vente med å tatovere over et arr?

Vanligvis er det best å vente minst 12, om ikke 18 måneder etter plastisk kirurgi. For å sikre de beste resultatene med tatovøren din, anbefaler vi at du konsulterer din plastikkirurg på forhånd for å sikre at arret har nådd sitt fulle helbredende potensial.

Kan du tatovere hudfarge over et arr?

Arrkamuflasje er en langsiktig løsning som fungerer på å skjule arret med tatoveringsbehandling. … Å dekke arret med en kjøttfarget tatovering kan ha mange navn, inkludert arrkamuflasje, korrigerende pigmentkamuflasje og hudfargetatovering bare for å nevne noen, men det vanligste uttrykket er arrkamuflasje.

Kan hvite arr tatoveres?

Arrkamuflasjetatovering blander hvite arr med den sunne huden rundt seg. … Tatoveringspigmenter implanteres i arrvevet som mangler farge. Det helbredede resultatet trekker mindre oppmerksomhet til arrene etter fullført behandling, og fargen gjenopprettes i arrvevet.

Er tatoveringsarr dårlige?

Mens tatovering over et arr ikke vil gi noen helseproblemer, det er en rekke estetiske risikoer du tar. Hvis du planlegger å la noe av arret være eksponert, tenk på at det kan bli litt fjærkledde rundt kantene og mindre linjer kan virke mindre definerte. Noen mellomrom tar kanskje ikke engang blekket i det hele tatt.

Anbefalt: