Er fremtredende ett ord?

Innholdsfortegnelse:

Er fremtredende ett ord?
Er fremtredende ett ord?
Anonim

Tilstanden for å være fremtredende er preeminence. Fremragende staves noen ganger med bindestrek (fremtredende), kanskje for å gjøre det lettere å lese. Eksempel: Han er den fremste professoren i dette emnet, og ekspertisen hans er verdenskjent.

Hva betyr fremtredende?

: har overordnet rang, verdighet eller viktighet: enestående, suveren.

Hva er fremtredende makt?

den fremste maktdefinisjonen, den fremste makt betyr | Engelsk ordbok. dominerende adj. en person med mer makt eller autoritet enn andre. F.eks.: Faren din er en av de dominerende mannen i seksjonen hans fordi han er sjef.

Er fremtredende?

Hvis noen eller noe er fremtredende i en gruppe, er de viktigere, mektigere eller dyktigere enn andre mennesker eller ting i gruppen. …hans femti år som den fremste politiske skikkelsen i landet.

Hva er forskjellen mellom eminent og fremtredende?

«Eminent» betyr «velkjent» eller «respektert». De fleste ordbøker vil også definere "eminent" som "fremtredende", i betydningen skiller seg ut eller iøynefallende. I «fremreste» betyr «pre» «forut» eller «først». En fremragende vitenskapsmann overgår andre innen sitt felt eller spesialitet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har angela merkel en doktorgrad?
Les mer

Har angela merkel en doktorgrad?

Hun tok doktorgrad i kvantekjemi i 1986 og jobbet som forsker til 1989. Merkel gikk inn i politikken i kjølvannet av revolusjonene i 1989, og fungerte kort som nestleder for den første demokratisk valgte østtyske regjeringen ledet av Lothar de Maizière.

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?
Les mer

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?

Pushdown Optimization Option gjør at datatransformasjonsbehandling kan skyves ned i en hvilken som helst relasjonsdatabase for å utnytte databasens prosessorkraft best mulig. Den konverterer transformasjonslogikken til SQL-setninger, som kan kjøres direkte på databasen.

Hvilken er bedre campari eller aperol?
Les mer

Hvilken er bedre campari eller aperol?

Aperol er søtere enn Campari, som har en tydelig bitter smaksprofil som er avgjørende for cocktailer som Negroni og Boulevardier. Alkoholinnhold. Aperol har et lavt alkoholinnhold (11 % alkoholinnhold), mens Campari har et mye høyere alkoholinnhold (20,5–28,5 % alkoholinnhold, avhengig av hvor det selges).