Hvor er mei botw?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er mei botw?
Hvor er mei botw?
Anonim

Du finner Mei på en øy i Lake Hylia like øst for Hylia Island way, langt nedstrøms fra Zora's Domain. Den raskeste måten å komme dit på er å raskt reise til Ya Naga-helligdommen. Hopp over til den lille øya umiddelbart mot øst, og Mei vil gå ut av vannet for å hilse på deg.

Hvor er den savnede Zora-kona?

Mei, den savnede Zora-kvinnen, er på en øy ved Lake Hylia, sørøst for det store platået. Det er en haug med øyer i innsjøen, og hun er på en av de mindre. Det er øst for den lokale helligdommen. Heldigvis er de samlet, så det er ikke mye rom for feil.

Bruker Lightscale Trident?

Hvordan finner du Lightscale Trident. … Når han er ferdig med å snakke, finner du en kiste med en Lightscale Trident inni. Dette våpenet kan gå i stykker, men i motsetning til andre våpen kan du reparere og forfalske dette våpenet. Bare snakk med Dento i Zora's Domain-butikken.

Hvor mange hjerter har Mestersverdet?

Få mestersverdet

Som i den originale Legend of Zelda, er alt du trenger for å kreve sverdet som forsegler mørket den indre styrken til å bruke det. Du vil ikke kunne trekke den fra sokkelen før du har 13 hjerter, midlertidige buffs ikke inkludert.

Kan du få Master Sword uten 13 hjerter?

For å få Master Sword, trenger du 13 fulle hjertebeholdere. Selv om det er lett å få midlertidige hjerter, dessverre,dette vil ikke kutte det. Du trenger 10 hjertebeholdere i tillegg til de tre hjertene du starter med fra begynnelsen av spillet.

Anbefalt:

Interessante artikler
I saussures lingvistikkteori er betegneren?
Les mer

I saussures lingvistikkteori er betegneren?

For Saussure er betegnelsen og betegnelsen rent psykologisk: de er form snarere enn substans. I dag, etter Louis Hjelmslev, tolkes betegnelsen som den materielle formen, det vil si noe som kan sees, høres, berøres, luktes eller smakes; og det betegnede som det mentale konseptet.

Hva gjør trikloreddiksyre med huden?
Les mer

Hva gjør trikloreddiksyre med huden?

A TCA-peeling er en ikke-invasiv hudbehandling som brukes til å behandle misfarging av huden, arrdannelser og rynker. Disse peelingene har fått navnet sitt fra trikloreddiksyre (TCA), som brukes til å fjerne døde hudceller for å avsløre de nyere og jevnere hudlagene under.

På shetland hvem er pappaen til Cassie?
Les mer

På shetland hvem er pappaen til Cassie?

Duncan Hunter Som en seriefilanderer er Duncans andre ekteskap med Mary nå under samme belastning som hans første med Fran. Fraværende i de første årene er Duncan følgelig en overbærende far for Cassie, noe som noen ganger setter ham i strid med Perez.