Er smarties dårlige for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er smarties dårlige for deg?
Er smarties dårlige for deg?
Anonim

Dr. Shikowitz sier Smarter kan forårsake irritasjon i svelg og nese -- og til og med lunger hvis de inhaleres -- men er sannsynligvis ikke livstruende fordi de til slutt vil løse seg opp.

Hvorfor er Smarties usunne?

Den brukes i Smarties som en flytagent. Noen tenåringer røyker bare ikke Smarties, de fnyser dem også! Det er dette som forårsaker infeksjoner i lungene. Faren forårsaket av røyking eller snøftende Smarties er at partiklene fra tablettene kan inhaleres inn i nesen, lungene eller andre luftveiskroppsdeler.

Er Smarties bare sukker?

Smarts. Smarties kan være det smarteste godterivalget å unne seg denne Halloween. DeFazio sier at dette er fordi de er "straight sugar" og at de ikke inneholder noe mettet fett. Det er også det faktum at de er lave i kalorier og er gluten-, meieri- og peanøttfrie, ifølge den offisielle nettsiden.

Hvilket godteri kan du få mye av?

Også kjent som «lilla drakk», «sirup» og «mager», sizzurp inkluderer vanligvis Jolly Rancher-godteri for farge og ekstra sødme sammen med brus og reseptbelagt hoste sirup. Sluttproduktet sies å gi en umiddelbar, euforisk high.

Kan du faktisk røyke Smarties?

Thornton demonstrerte hvordan "Smoking Smarties" lages. Smartyene knuses og åpnes i den ene enden, og åpnes deretter delvis i den andreende som en sigarett. Deretter putter de sukkeret inn i munnen og lar det komme ut, som ser ut som om de røyker.

Anbefalt: