Er en plausibel forklaring?

Innholdsfortegnelse:

Er en plausibel forklaring?
Er en plausibel forklaring?
Anonim

En forklaring eller påstand som er plausibel ser ut til å være sann eller gyldig.

Hva er plausibelt og eksempel?

Definisjonen av plausible er noe som er svært sannsynlig. Et eksempel av plausible er noen som sier at de er for sent på grunn av en ulykke på motorveien. adjektiv. 4. Tilsynelatende eller tilsynelatende gyldig, sannsynlig eller akseptabel; troverdig.

Hva betyr plausibilitet skriftlig?

adjektiv. å ha en fremtreden av sannhet eller fornuft; tilsynelatende verdig godkjenning eller aksept; troverdig; troverdig: en plausibel unnskyldning; et plausibelt plot. veltalende og tilsynelatende, men ofte villedende, verdig tillit eller tillit: en plausibel kommentator.

Hva er et plausibelt svar?

Med "plausibel" mener vi at svarene potensielt kan være de riktige på spørsmålet. For hvert spørsmål vil vi vise deg ett plausibelt svar. … Ikke gjenta eller omskriv de eksisterende svarene på spørsmålene.

Hvordan bruker du ordet plausibel?

Plausibel setningseksempel

  1. Gi meg et plausibelt scenario. …
  2. Det er plausibelt å betrakte v. …
  3. Av de såk alte deistene var nok Shaftesbury den viktigste, siden han absolutt var den mest plausible og mest respektable. …
  4. Disse krever mye forskning, fordi de må være plausible.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan kontrollere sykdommer?
Les mer

Hvordan kontrollere sykdommer?

Lær, øv og lær sunne vaner 1 Håndter og tilbered mat på en sikker måte. Mat kan bære bakterier. … 2 Vask hendene ofte. … 3 Rengjør og desinfiser ofte brukte overflater. … 4 Host og nys inn i et vev eller ermet. … 5 Ikke del personlige gjenstander.

Hvor kan du få utmerkelser?
Les mer

Hvor kan du få utmerkelser?

Kommendasjoner kan tjenes som en sjelden belønning for å fullføre oppdragene med høy rangering mot de siste stadiene av spillet. Hvis du prøver å dyrke dem (i tillegg til High Commendations), anbefaler vi å gjøre oppdrag som er fem stjerner eller høyere.

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?
Les mer

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?

Releasing refererer til en utleiers krav om å gjenleie en enhet. Det er viktig å vite at en utleier har rett til å kreve gebyr for videreutleie. Gebyrene skal brukes til eventuelle kostnader som kan være knyttet til annonsering og til tilleggsarbeidet for å gjøre plassen klar til ny leiekontrakt.