Er sharkboy og lavagirl i vi kan være helter?

Innholdsfortegnelse:

Er sharkboy og lavagirl i vi kan være helter?
Er sharkboy og lavagirl i vi kan være helter?
Anonim

We Can Be Heroes viser seg å være en hit for Netflix, 15 år etter utgivelsen av filmen den spenner fra, The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D. Den filmen hadde Taylor Lautner og Taylor Dooley i hovedrollene som superheltene med samme navn, men bare Dooley kommer tilbake for den nye streamingfilmen.

Er Max fra Sharkboy og Lavagirl i We Can Be Heroes?

Selv om Racer Max, the real Max, gjør en rask cameo som pilot i begynnelsen av Netflix-filmen. … Hvis du leter etter magien til Sharkboy og Lavagirl, så er We Can Be Heroes en morsom klokke - men det er definitivt en frittstående film. Det betyr imidlertid ikke at du ikke bør forvente en håndfull påskeegg.

Hvorfor er Sharkboy og Lavagirl i We Can Be Heroes?

Robert Rodriguez har hentet tilbake Sharkboy og Lavagirl for den nye Netflix-filmen We Can Be Heroes, men det var ikke alltid tilfelle. … «Vi satt rundt og kom opp med alle disse superkreftene og jeg leverte inn et origin alt manus, Sharkboy og Lavagirl var ikke med fordi jeg trengte å levere en original historie,» forklarte han.

Hvilke karakterer fra Sharkboy og Lavagirl er i We Can Be Heroes?

Cast

  • YaYa Gosselin som Missy Moreno.
  • Lyon Daniels som nudler.
  • Andy Walken as Wheels.
  • Hala Finley som Ojo.
  • Lotus Blossom as A Capella Vox.
  • Dylan Henry Lau som Slo-ma.
  • Andrew Diaz som ansiktsmaker.
  • Isaiah Russell-Bailey som spole tilbake.

Hvem er sterkest i We Can Be Heroes?

Missy Moreno kan være den sterkeste karakteren i dette superheltensemblet ettersom hun opptrer som leder og redder alle i filmen.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.