Trenger selvutjevnende betong grunning?

Innholdsfortegnelse:

Trenger selvutjevnende betong grunning?
Trenger selvutjevnende betong grunning?
Anonim

Selvnivellerende underlag krever bruk av en primer før installasjon (som TEC Multipurpose Primer). Unnlatelse av å bruke produktet anbef alt primer kan føre til installasjonsfeil. Primer holder på fuktigheten i det selvutjevnende underlaget for å tillate riktig herding.

Trenger jeg primer for selvutjevnende masse?

Alle selvutjevnende sementer krever at du kjøper flasker med primer i tillegg til å belegge gulvet før du støper betongen. Det er en regel, men den gjelder bare hvis du heller sement på sement. Hvis du har en ikke-porøs overflate, er grunnprimeren ikke avgjørende.

Trenger selvnivellerende betong forsegling?

Når det er tørt, kan et selvutjevnende overlegg dekkes med et tradisjonelt gulvmateriale, som teppe, fliser, hardtre eller laminat; eller den kan forsegles og etterlates eksponert for bruk som en sliteoverflate, fordi sementsammensetningen gir den en hardhet og holdbarhet som møter eller overgår normal betong.

Hvilken primer skal jeg bruke for selvutjevnende blanding?

Setcrete™ akrylprimer er utviklet for å fremme vedheft av Setcrete™ gulvavrettingsmasser til glatte absorberende og ikke-absorberende overflater.

Hva skjer hvis du ikke fyller før selvutjevning?

Prime the Wood

Tregulv må grunnes før de dekkes med selvutjevnende. Gulvet blirdekket med vannmettet avretter, som vil føre til at treverket sveller. Den vil krympe ned når den tørker, noe som kan forårsake sprekker i underlaget og flisene over.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når blir leslie tilbakek alt?
Les mer

Når blir leslie tilbakek alt?

"Recall Vote" er den syvende episoden av sesong 6 av NBC TV-serien Parks and Recreation, og den 97. episoden tot alt sett. Den hadde premiere 14. november 2013 og hadde 3,03 millioner seere. Hvorfor blir Leslie tilbakek alt?

Er Lucifer verdt å se?
Les mer

Er Lucifer verdt å se?

Det er definitivt et morsomt show som vil holde deg underholdt. Når det er sagt, hvis du leter etter den neste Sopranos, er ikke dette showet for deg. Lucifer og sopraner er mine to favorittprogrammer noensinne. Er Lucifer et kjedelig show?

Bli leslie tilbakek alt?
Les mer

Bli leslie tilbakek alt?

Leslie Knope Leslie Knope Showet avslører at Ron er en libertarianer, Leslie er en demokrat, og det er åpenbart at Ben er en republikaner. https://parksandrecreation.fandom.com › … Hvilket politisk parti er karakterene? | Fandom distraherer seg selv og vennene hennes fra tilbakekallingsprosessen ved å forvandle rådhuset til et hjemsøkt hus for Halloween.