Hva rengjøres flisfuge med?

Innholdsfortegnelse:

Hva rengjøres flisfuge med?
Hva rengjøres flisfuge med?
Anonim

Bland sammen ½ kopp natron, ¼ kopp hydrogenperoksid, 1 ts oppvaskmiddel. Hell rengjøringsmidler på fugemasse og la stå i 5-10 minutter. Skrubb fugemasselinjene med en børste. Tips for rengjøring av fugemasse: Sørg for å skrubbe hardt for å røre fugen og rengjøringsløsningen og bryte opp eventuelt fast smuss.

Hva er den beste hjemmelagde flisfugerens?

Den vanligste og mest effektive hjemmelagde fugerenseren er en blanding av natron, hydrogenperoksid og oppvaskmiddel. Krem eller tartar og sitronsaft er den beste helt naturlige løsningen for bleking. Unngå å bruke svært sure løsninger som eddik fordi de kan korrodere fugemasse.

Hva vil egentlig rense fugemasse?

Bland en tynn pasta med hydrogenperoksid og natron, påfør den på fugemassen, vent 10 minutter og skrubb deretter med en tannbørste, tørk av med en fuktig klut. Bakepulver er mildt slipende, så det hjelper til med å fjerne skitten som sitter fast i de porøse fugemasseoverflatene uten å forårsake skade.

Hva bør du ikke bruke på fugemasse?

Bruk ikke bruk syreholdige rengjøringsmidler, da de kan løse seg opp eller gro i fugemassen. Ikke bruk voksaktige eller oljebaserte rengjøringsmidler da disse kan etterlate en film som trekker til seg skitt og gjør fremtidig rengjøring vanskeligere. Klorblekemiddel kan brukes på hvit fugemasse, men vil lekke farge ut av tonet fugemasse.

Rengjør OxiClean fugemasse?

Her er hva du skal gjøre: Bland sammen en løsning av ca. 3 sspulverisert oksygenblekemiddel (noe sånt som OxiClean ville fungere) og varmt vann i en 2-liters bøtte. Sveip den rundt overflaten med en svamp eller klut til fugemasselinjene er fulle. La det trekke i minst 15 minutter, og skyll deretter godt med rent vann.

Anbefalt: