Er Louise og Ryan fortsatt sammen?

Innholdsfortegnelse:

Er Louise og Ryan fortsatt sammen?
Er Louise og Ryan fortsatt sammen?
Anonim

' Louise har vært sammen med personlig trener Ryan siden 2016, og paret kunngjorde forlovelsen sin i august 2018. Paret dukket opp i realityserien Made in Chelsea sammen før de forlot vis for å forfølge andre muligheter.

Er Louise Thompson og Ryan fortsatt sammen?

Louise Thompson annonserte forlovelsen sin med kjæresten Ryan Libbey eksklusivt med OK! i august 2018. Den tidligere Made in Chelsea-stjernen hadde vært sammen med kjæresten Ryan i to år før han stilte spørsmålet. Louise snakker med OK! og forteller hvordan kjæresten stilte spørsmålet med stil.

Er Binky og Louise venner?

Binkys innlegg kommer etter at hennes Made In Chelsea-medspiller og nære venn Louise Thompson avslørte at hun fikk en "ødeleggende" spontanabort tidligere i år i et hjerteskjærende Instagram-innlegg.

Hvilke mikrofonpar er fortsatt sammen?

Ruby og Reza : Tidslinje for forholdMIC-paret har vært sammen av og på i ti år, helt siden Ruby var 16 år gammel. Etter hvordan Reza snakket om Ruby i forrige sesong (mandag 12. oktober), har de bodd sammen!

Utar Louise Andy?

Made In Chelseas Louise Thompson er tvunget til å innrømme at hun har ligget med et kjent boyband-medlem… men nekter at hun jukset Andy Jordan i prosessen. … Og på mandag kvelds episode av Made In ChelseaLouise Thompson ble tvunget til å innrømme at hun hadde ligget med "den fyren" like etter at hun ble skilt fra Andy.

Anbefalt:

Interessante artikler
Skrekker lavendel mygg?
Les mer

Skrekker lavendel mygg?

2. Lavendel. Knuste lavendelblomster produserer en duft og olje som kan avvise mygg. En dyrestudie på hårløse mus fant at lavendelolje var effektiv til å frastøte voksne mygg. Hva slags lavendel holder mygg unna? Inkluder vakker lavendel i hageplanene dine for å holde bitende mygg i sjakk.

Hvorfor barbere bikiniområdet?
Les mer

Hvorfor barbere bikiniområdet?

Tro det eller ei, de er like trygge som en vanlig plastbarberhøvel for huden din, til og med bikinilinjen, sier Dr. Rodney. "Med bare ett pass fjerner du hårene helt. Det er mindre traumer på hudoverflaten, og hårene klippes rett og slett, noe som reduserer risikoen for inngrodde hår,"

Er hematopoietiske stamceller pluripotente?
Les mer

Er hematopoietiske stamceller pluripotente?

Hematopoietiske stamceller er pluripotente og ikke bare "hematopoietiske" blodceller Mol Dis. Er hematopoietiske stamceller pluripotente eller multipotente? Hematopoietiske stamceller (HSCs) er umoden multipotent voksenstam celler som gir opphav til alle modne blodcellelinjer, demonstrerer langsiktig engraftment og er i stand til å hierarkisk rekonstituere hele hematopoetiske systemet i en kondisjonert mottaker etter infusjon.