Vann kong eller godzilla?

Innholdsfortegnelse:

Vann kong eller godzilla?
Vann kong eller godzilla?
Anonim

Som de sier: Godzilla vant kampen, Kong vant filmen." Han tok definitivt en interessant tilnærming med klimakset til denne filmen. Mens Godzilla faktisk klarte å "drepe" Kong, trengte han til slutt fortsatt hjelp til å ødelegge Mechagodzilla.

Vann Godzilla i Godzilla vs Kong?

Titelkampen i «Godzilla vs Kong» endte ikke uavgjort. Det endte med at Godzilla tvang Kong til å underkaste seg. Og det er alt som skal til.

Hvem vinner i Godzilla vs Kong?

På slutten av Godzilla vs. Kong kan det bare være én mester. Vinneren er Godzilla, King of the Monsters.

Er Godzilla sterkere enn King Kong?

Godzilla-The King of the Monsters- viste seg å være sterkere enn Kong når det gjelder rå kraft og kunne til og med stupe Kong med en øks i en face-off-kamp. Kongs evne til å knytte bånd med andre vesener og jobbe sammen viser seg imidlertid å være mye kraftigere, og redde til og med Godzillas dragerøv i filmen.

Hvem kan beseire Godzilla?

1. King Ghidorah - den mest åpenbare kaiju å være på listen ettersom den hadde hatt kanten over Godzilla mange ganger, fra Showa trengte en hær for å slå den til Keizer slengte Godzilla rundt og nesten drepte en av om ikke den mektigste Godzilla med letthet er det utvilsomt en kraft å regne med.

Anbefalt:

Interessante artikler
Ville metastatisk kreft dukke opp i blodprøver?
Les mer

Ville metastatisk kreft dukke opp i blodprøver?

Det er ingen test for å se etter metastaser. Ulike tester vil avdekke forskjellige ting. Testene som gjøres bestemmes av typen primær kreft og/eller eventuelle symptomer som må undersøkes. Rutinemessige blodprøver som leverenzymer kan være forhøyet i nærvær av levermetastaser.

Skal jeg drepe eller forlate Simon?
Les mer

Skal jeg drepe eller forlate Simon?

Hvis sentralvakten ble varslet, blir Simon skadet i kringkastingsrommet og kollapser. Hvis spilleren velger å forlate ham i stedet for å redde ham eller velger å redde ham, men mislykkes i hurtigtidshendelsen, SWAT-teamet dreper ham. Hvis Simon ble skadet, men brakt opp på taket, kan spilleren velge å skyte ham.

Betyr ordet plyndring?
Les mer

Betyr ordet plyndring?

engasjert i plyndring, spesielt streifer rundt og herjer et område: plyndrede band av fredløse. Hva betyr plyndring? intransitivt verb.: å streife rundt og plyndre på leting etter plyndring en plyndringsgjeng med tyver. transitive verb.