Hva gjør tetraetylammonium?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør tetraetylammonium?
Hva gjør tetraetylammonium?
Anonim

Tetraetylammonium (TEA) er en enkel kvaternær ammoniumforbindelse. Det er primært brukt eksperimentelt for å blokkere kaliumkanaler (Hille, 2001). TEA-molekylet antas å trenge fysisk inn i porene og blokkere kanalen.

Hvordan påvirker tetraetylammonium handlingspotensialet?

Badpåføring av tetraetylammonium (TEA, 1-10 mM) depolariserte hvilepotensialet, forlenget aksjonspotensialet og økte amplituden og varigheten av det påfølgende passive depolariserende etterpotensialet (DAP) på en doseavhengig og reversibel måte.

Blokker TEA kaliumlekkasjekanaler?

TEA er en kaliumkanalblokker som brukes til å undersøke strukturelle og funksjonelle egenskaper til kaliumkanaler1. Det hemmer kaliumkanalfunksjonen ved å binde seg innenfor ioneledningsbanen og hindre kaliumstrømmen. Den kan binde seg på hver side av membranen med distinkte egenskaper på hvert bindingssted.

Hva gjør kaliumkanalblokkere?

Kaliumkanalblokkere brukes til å behandle supraventrikulære og ventrikulære arytmier, livstruende arytmier og atrieflimmer og flutter.

Hvordan hemmer TEA normal nevronfunksjon?

Tetraetylammonium (TEA), et kvaternært ammoniumkation, er et slikt middel som hemmer de spenningsstyrte K+-kanalene av nevroner. Som en blokkering av spenningsstyrt K+kanaler, er TEA svært nyttig for å belyse rollen K+-kanaler spiller i det neuronale handlingspotensialet (se fig. 1).

Anbefalt: