Vil kantonhandelsdager være åpne denne helgen?

Innholdsfortegnelse:

Vil kantonhandelsdager være åpne denne helgen?
Vil kantonhandelsdager være åpne denne helgen?
Anonim

First Monday Trade Days er et månedlig loppemarked som arrangeres i Canton, Texas. Markedet holdes faktisk på torsdag til søndag før den første mandagen i hver måned. Det utgir seg for å være det største og eldste kontinuerlig opererte loppemarkedet i USA, og er en svært populær begivenhet i området.

Er Canton-handelsdagene åpne denne helgen?

Canton-handelsdager holdes torsdag til søndag før den første mandagen i måneden, året rundt. For aktuell, oppdatert informasjon om åpningsdatoer og retningslinjer, oppfordrer vi deg til å kontakte de offisielle eierne og operatørene av First Monday Trade Days.

Er Cantons første mandag avlyst?

Ved kunngjøringen av kanselleringen av First Monday Trades Days som var ment å finne sted i april, ga bystyret ut en uttalelse om at sa: «Sikkerheten til våre innbyggere, leverandører, besøkende og ansatte er fortsatt vår høyeste prioritet.

Hva er datoene for første mandag i Canton Texas?

Her er de gjenværende handelsdagene for første mandag i 2021:

  • 2. – 5. september.
  • 30. september–3. oktober.
  • 28. oktober–31. oktober.
  • 2. – 5. desember.

Hvilken tid åpner First Monday i Canton?

The Original First Monday Park er åpen for shoppere fra daggry til skumring torsdag til søndag før den første mandagen av hvermåned. Første mandag finner sted hver måned, uansett vær.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er fontenedrikker trygge?
Les mer

Er fontenedrikker trygge?

Er det trygt å drikke fra en vannfontene under pandemien? Det er ingen bevis for at du kan få COVID-19 fra selve vannet. Men siden viruset kan henge på overflater, sier eksperter for å unngå fontener hvis du kan, eller for å begrense all direkte kontakt når du bruker dem.

Er rakettarena delt skjerm?
Les mer

Er rakettarena delt skjerm?

Du kan spille Rocket League med en venn lok alt. For å komme i gang trenger du to kontrollere for å aktivere funksjonen for delt skjerm. Er Rocket Arena to spillere? Rocket Arena er en ny IP fra EA, en utgiver kjent mer for sine sportsimmer og tradisjonelle flerspillermoduser enn for noen frittstående flerspiller titler.

Hvorfor er blefaritt verre om morgenen?
Les mer

Hvorfor er blefaritt verre om morgenen?

Symptomene er vanligvis verre om morgenen, etter en natt med lukkede øyne har holdt øyelokkene i kontakt med øyeoverflaten. Hva forårsaker blefaritt-oppblussing? Det meste av tiden skjer blefaritt fordi du har for mye bakterier på øyelokkene ved bunnen av øyevippene.