Når brukes hydrofil salve?

Innholdsfortegnelse:

Når brukes hydrofil salve?
Når brukes hydrofil salve?
Anonim

Denne medisinen brukes som en fuktighetskrem for å behandle eller forebygge tørr, grov, skjellende, kløende hud og mindre hudirritasjoner (f.eks. bleieutslett, hudforbrenninger fra strålebehandling). Mykgjøringsmidler er stoffer som mykgjør og fukter huden og reduserer kløe og flassing.

Når bruker du mykgjørende?

Mykgjøringsmidler påføres best etter å ha vasket hendene, tatt et bad eller dusjet fordi det er da huden trenger mest fuktighet. Bløtgjøringsmidlet bør påføres så snart du har klappet huden din tørr for å være sikker på at den er skikkelig absorbert.

Hva brukes en salve til?

Salver, som inkluderer medisiner, fuktighetskremer eller kosmetikk, kan påføres øyne, hud og slimhinner for å hjelpe til med å behandle alt fra tørr hud til kutt, riper, brannskader, bitt og hemoroider.

Er kremer hydrofile eller hydrofobe?

kremer - består av en lipofil fase og en vannfase. Det finnes lipofile (W/O) og hydrofile (O/W) kremer, avhengig av den kontinuerlige fasen.

Er lanolin hydrofil?

Lanolin brukes til beskyttelse, behandling og kosmetisk forbedring av menneskelig hud. Dens hydrofobe egenskaper kan bidra til å beskytte huden mot infeksjoner eller hudirritasjon, siden den hjelper til med å forsegle fuktighet som allerede er tilstede i huden 13.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.