Hva skal jeg gjøre i Summersville West Virginia?

Innholdsfortegnelse:

Hva skal jeg gjøre i Summersville West Virginia?
Hva skal jeg gjøre i Summersville West Virginia?
Anonim

Summersville er en by i Nicholas County, West Virginia, USA. Befolkningen var 3.572 ved folketellingen i 2010. Det er fylkesetet til Nicholas County.

Hva er Summersville WV kjent for?

Summersville er en liten by i Nicholas County, som ligger i fjellene i West Virginia, nær den vakre Summersville Lake, den største innsjøen i staten. Summersville er stedet for den berømte Carnifex Ferry Battle of the American Civil War, nå en Battlefield State Park.

Hva er det å gjøre ved Lake Summersville?

  • Summersville Lake. Vannforekomster. …
  • Summersville Dam. Dams.
  • Carnifex Ferry Battlefield State Park. Delstatsparker • Slagmarker. …
  • Battle Run Beach. Strender.
  • Kirkwood Winery. Vingårder og vingårder.
  • Summersville Arena & Conference Center. Kongressentre.
  • Summersville Lake Marina Inc. Boat Rentals.
  • Haunted Heartland Tours.

Er Summersville WV trygt?

Med en kriminalitetsrate på 37 per tusen innbyggere, har Summersville en av de høyeste kriminalitetstallene i Amerika sammenlignet med alle samfunn av alle størrelser - fra de minste byene til de aller største byene. Ens sjanse for å bli et offer for enten volds- eller eiendomskriminalitet her er én av 27.

Har Summersville Lake en strand?

I Battle Run-delen av Summersville Lake vil dufinn en fantastisk strand. … Strandområdet inkluderer nå et badehus, gavebutikk, piknikområde og utpekte områder for å spille hestesko og boccia.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan kontrollere sykdommer?
Les mer

Hvordan kontrollere sykdommer?

Lær, øv og lær sunne vaner 1 Håndter og tilbered mat på en sikker måte. Mat kan bære bakterier. … 2 Vask hendene ofte. … 3 Rengjør og desinfiser ofte brukte overflater. … 4 Host og nys inn i et vev eller ermet. … 5 Ikke del personlige gjenstander.

Hvor kan du få utmerkelser?
Les mer

Hvor kan du få utmerkelser?

Kommendasjoner kan tjenes som en sjelden belønning for å fullføre oppdragene med høy rangering mot de siste stadiene av spillet. Hvis du prøver å dyrke dem (i tillegg til High Commendations), anbefaler vi å gjøre oppdrag som er fem stjerner eller høyere.

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?
Les mer

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?

Releasing refererer til en utleiers krav om å gjenleie en enhet. Det er viktig å vite at en utleier har rett til å kreve gebyr for videreutleie. Gebyrene skal brukes til eventuelle kostnader som kan være knyttet til annonsering og til tilleggsarbeidet for å gjøre plassen klar til ny leiekontrakt.